הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,177 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות צלמת ועורכת סרטון תדמית ברכסים קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ צלמת ועורכת סרטון תדמית ברכסים הפקות וידאו צלמת ועורכת סרטון תדמית ברכסים פורסם ע"י בר זק כללי on 06/11/2024 ב4:28 pm היי מחפשת דחוף צלמת ועורכת לסרטון תדמית ליום א הבא ברכסים . אשמח למחירים במייל BARIVKA22 שטרודל גימייל וכו עזר לך? 👍 chaya sara הגיבה לפני 2 שבועות, 1 יום 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות רותי ל אולפן סאונד ונגינה חברה 06/11/2024 ב4:37 pm מכירה אחת. לא יודעת מחירים. אטבל ראיתי פרוייקטים וממליצה בחום💝 רותי רוזנטל- *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** 0583222395 בהצלחה! unnamedמנ.png 572 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 06/11/2024 ב4:41 pm מצטרפת להמלצה @RUTIROZENTAL אלופה! עזר לך? 👍 גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה חברה 06/11/2024 ב4:44 pm זהבי סגל אלופה מקצועית! segalpro1 @ gmail.com מקווה רק שהיא פנויה. https://segalmedia.co.il/ segalmedia.co.ilסגל מדיה – הפקות וידאוסגל מדיה – הפקות וידאו עזר לך? 👍 רותי רוזנטל רוזנטל צילום ומולטימדיה חברה 06/11/2024 ב4:44 pm תודה לכולן 🙂 כיף לראות שמפרגנים עלי 😊 יכולה לפנות אלי בכיף 0583222395 עזר לך? 👍 chaya sara צילום ומולטימדיה חברה 06/11/2024 ב5:00 pm רותי חברה שלי, היא ממש מוכשרת, ומתקתקת את היום צילום… וזהבי סגל אלופה, אבל זה יתאים לך רק אם התקציב שלך שמן ממש עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו