הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות צלמת רחפן בצפון קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ צלמת רחפן בצפון הפקות וידאו צלמת רחפן בצפון פורסם ע"י תמר כהן – יעקבזון צילום ומולטימדיה on 16/11/2022 ב10:28 am מחפשת צלמת רחפן בצפון, (טבריה) לצילום קליפ, [email protected] עזר לך? 👍 שילת לוי הגיבה לפני 7 חודשים, 3 שבועות 5 חברות · 5 תגובות 5 תגובות אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 16/11/2022 ב2:53 pm זהבי סגל מרכסיםhttps://segal-pro.co.il/ עזר לך? 👍 רותי רוזנטל רוזנטל צילום ומולטימדיה חברה 17/11/2022 ב7:34 pm יש גם את תמי ויספיש- חיפה אלופה ממש!! מייל- [email protected] עזר לך? 👍 לילוש פרץ אופנה יופי וטיפוח חברה 05/04/2024 ב3:45 pm אין על תמי וייספיש בתבללללללללללל עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 05/04/2024 ב5:13 pm מצטרפת להמלצות על תמי מהממת כייף לעבוד איתה ומקצועית!!! עזר לך? 👍 שילת לוי אולפן סאונד ונגינה חברה 06/04/2024 ב10:23 pm הבקשה הזו נכתבה בשנת 22 עד כמה היא רלוונטית? על כל פנים, אני צלמת רחפן מקצועית – בטבריה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו