הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות קליפ טיפוגרפי מושקע קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ קליפ טיפוגרפי מושקע הפקות וידאו קליפ טיפוגרפי מושקע פורסם ע"י אילה גורן מיתוג שיווק ופרסום on 12/02/2023 ב4:41 pm שלום לכולם,אשמח אם מישהי תוכל לשלוח לי קליפים טיפוגרפים עם מסכים מעוצבים, להשראה…תודה רבה🤗 עזר לך? 👍 מירי ברגמן הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 6 חברות · 6 תגובות 6 תגובות אסתי פיליפס גרפיקה חברה 12/02/2023 ב5:17 pm אין לי בעיה לשלוח לך תכתבי לי באישי מה המייל שלך…. עזר לך? 👍 שירה שמריהו צילום ומולטימדיה חברה 12/02/2023 ב5:55 pm היי אשמח לקבל גם השראות למייל [email protected]תודה עזר לך? 👍 אילה גורן מיתוג שיווק ופרסום חברה 12/02/2023 ב5:31 pm תודהה רבהכתבתי לך… לא שמתי לב שלא הוספתי כתובת מייל😆🤦♂️[email protected] עזר לך? 👍 Yoyu ! צילום ומולטימדיה חברה 12/02/2023 ב7:33 pm מי טו!!!!!!!! אני חלולה בלי אפס של השראה!!!!! [email protected] עזר לך? 👍 אביגיל אלחדד חברה חברה 13/02/2023 ב3:29 am אני גם אשמח, אם אפשר 🙂 [email protected] עזר לך? 👍 מירי ברגמן צילום ומולטימדיה מובילה 14/02/2023 ב12:02 pm אולי אם זה אפשרי מבחינת הכללים פה תעלו לפה שיהיה השראות קבועות מי שתרצה תוכל לעבור עליהם..! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו