הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שאלה דחופה… קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ שאלה דחופה… הפקות וידאו שאלה דחופה… פורסם ע"י בתיה וינשטיין גרפיקה on 11/01/2024 ב10:52 am מישהי כאן יודעת להדריך אותי כיצד סוגרים סרטון בפרמייר באיכות טובה מצד אחד, ולא מידי כבד מצד שני? תודה ממש. עזר לך? 👍 בתיה וינשטיין הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אילה פינדרוס (שלזינגר) -צילום וידיאו I רחפן I עריכה צילום ומולטימדיה חברה 11/01/2024 ב11:00 am זה ההגדרות של איכות גבוהה ואיכותית, בשביל להוריד משקל, את יכולה להוריד מההגדרה הזו- מהביטריט בסרטון, אל תורידי יותר מדי, כי זה כבר יוריד מהאיכות, (לא הצלחתי להוסיף את התמונות נורמלי, הבאתי כקובץ מצורף…) בהצלחה רבה! עזר לך? 👍 בתיה וינשטיין גרפיקה חברה 11/01/2024 ב11:01 am תודה ממש! עזרת לי… עזר לך? 👍 תמי אולפן סאונד ונגינה חברה 25/06/2024 ב1:16 am גם אני נעזרת בתשובה שלך רק תסבירי לי איך מגיעים לביטריט סטינג הזה תודה מראש עזר לך? 👍 בתיה וינשטיין גרפיקה חברה 25/06/2024 ב1:32 am בחלון של “אקספורט” למטה יש עמודה של “וידאו”. את גוללת למטה, ושם זה נמצא. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו