הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 19 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,206 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות שחקניות קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ שחקניות הפקות וידאו שחקניות פורסם ע"י מיכל הלוי הלוי צילום ומולטימדיה on 24/07/2022 ב3:08 pm היי אני צריכה שחקניות 1. אישה בת 35 (בערך) נשואה 2. סבתא 55-65 אשמח אם מישהי מכירה/ יודעת על מאגר כל שהוא של שחקניות…. עזר לך? 👍 מיכל איבגי זמרת ומפיקת אירועים- בימוי הפקה משחק ושירה. הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות דסי אריאלי אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 24/07/2022 ב3:11 pm חברה חדשה תכנסי לקהילה של אומניות הבמה יש שם המון שחקניות. עזר לך? 👍 מיכל הלוי הלוי צילום ומולטימדיה חברה 24/07/2022 ב3:12 pm חברה חדשה תודה! עזר לך? 👍 אסתי -הפקות מדיה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 25/07/2022 ב1:45 pm חברה חדשה תכתבי לי באישי [email protected] יש לי מאגר שחקניות אשמח לעזור לך… בהצלחה!! עזר לך? 👍 מיכל איבגי זמרת ומפיקת אירועים- בימוי הפקה משחק ושירה. אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 26/07/2022 ב3:46 pm 2 חברה חדשה תכתבי לי באישי [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו