הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף | תעצרי! תעלי את הרמה! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ שיתוף | תעצרי! תעלי את הרמה! הפקות וידאו שיתוף | תעצרי! תעלי את הרמה! חני ינקלביץ הגיבה לפני 1 שנה, 6 חודשים 18 חברות · 31 תגובות HODAYA .B חשבונאות ויעוץ מס חברה 26/04/2023 ב10:42 am הקישור הראשון פתוח עזר לך? 👍 reuta . design מיתוג שיווק ופרסום חברה 27/04/2023 ב12:03 am ואוו חני זה מדהים אהבתי ממש, פשוט מושלם! עזר לך? 👍 מ. חשבונאות ויעוץ מס חברה 27/04/2023 ב10:23 am זה קליפ מהמם! את מוכשרת ממש!! אהבתי מאד את הקו האסטתי מבחינתי זה קצת רץ מדי, ככה היום… מי שרוצה לקלוט את כל המלל צריך לעצור את הקליפ כל שתי שניות חחח… עזר לך? 👍 מ. חשבונאות ויעוץ מס חברה 27/04/2023 ב10:25 am איפה למדת עריכת וידאו? אני ממש נמשכת ולא יודעת איפה כדאי הייתי רוצה משהו דרך המחשב, לא פרונטלי… מישהי ממליצה? עזר לך? 👍 חני ינקלביץ צילום ומולטימדיה חברה 02/05/2023 ב12:27 pm תודה מירי! אני למדתי בסמינר ומשם כל הזמן מתקדמת… ולומדת עוד הלאה… מי שלימדה אותנו היא ברוריה פחקסר אלופה בללמד בצורה ברורה ומובנת!אני ממליצה עליה בחום אפילו שהיא לא משלמת לי אחוזים עזר לך? 👍 Page 2 of 2 → 1 2 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו