הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 19 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תוכנה חינמית לעריכת וידיאו? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ תוכנה חינמית לעריכת וידיאו? הפקות וידאו תוכנה חינמית לעריכת וידיאו? פורסם ע"י נועה רז כללי on 06/03/2024 ב8:27 pm יש איזו תוכנה חינמית, מומלצת, קלה ומהירה לערוך מצגות וידיאו? חייבת די דחוף. אודה לכל תשובה. עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 8 חודשים, 1 שבוע 5 חברות · 7 תגובות 7 תגובות נעה שחר צילום ומולטימדיה חברה 06/03/2024 ב8:31 pm פרימייר בעיקרון היא חינמית יש את יוצר הסרטים ועורך הוידיאו עזר לך? 👍 Batshoo Klein צילום ומולטימדיה חברה 10/03/2024 ב2:54 pm פרמיייר לא חינמית בכלל.. היא בתשלום. יש את CANVA שהבסיס שלה חינמי לחלוטין. עזר לך? 👍 נעה שחר צילום ומולטימדיה חברה 10/03/2024 ב3:01 pm יש גרסה פרוצה ןקנבה בעיקרון חינמית וידיאו פד(אם הוא קיים עדין) מטורף עזר לך? 👍 נועה רז כללי חברה 06/03/2024 ב8:33 pm תודה, יקרה. עזרת לי! עזר לך? 👍 גאולה דהאן 🎙️קריינית אולפן סאונד ונגינה חברה 10/03/2024 ב3:00 pm פרימייר אולי תמצאי כאן getintopc.comYou searched for premiere - Get Into PCYou searched for premiere - Get Into PC עזר לך? 👍 נועה רז כללי חברה 10/03/2024 ב3:10 pm תודה רבה, אהובות. בסוף ערכתי דרך קנבה. היה קל ויצא יפה ממש. עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה 20/03/2024 ב8:40 pm יש הרבה תוכנות עריכה, לדעתי פרומו היא המתאימה softwarecompare.co.il14 תוכנות לעריכת סרטונים מובילות שכדאי להכיר ב2024גלה 14 תוכנות לעריכת סרטונים מובילות ליצירת תוכן חלקה. ממתחילים למקצוענים, מצא תוכנה לעריכת סרטונים שמתאימה עבורך! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו