הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,324 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות תוכנה לעריכת קליפים קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ תוכנה לעריכת קליפים הפקות וידאו תוכנה לעריכת קליפים פורסם ע"י שרי הורוביץ צילום ומולטימדיה on 22/07/2025 ב12:19 pm אני מחפשת תוכנה קלה ונוחה בעברית וחינמית לעריכת קליפ תמונות משהו פשוט אשמח למידע עזר לך? 👍 MIRI K. הגיבה לפני 7 דקות 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות נועה . חשבונאות ויעוץ מס חברה 22/07/2025 ב12:55 pm POWER POINT עזר לך? 👍 שרי הורוביץ צילום ומולטימדיה חברה 22/07/2025 ב12:58 pm אפשר לערוך שם קליפים? איך? עזר לך? 👍 שרה ברנט צילום ומולטימדיה חברה 22/07/2025 ב1:01 pm אפשר גם ביוצר סרטים ובפוואר פוינט אפשר לערוך סרטים בכיף. יש שם אפשרות של הוספת סרטונים, מלל, תמונות… זהממש הולך טוב. וביוצר סרטים… כשמו כן הוא… עזר לך? 👍 MIRI K. גרפיקה חברה 22/07/2025 ב7:56 pm FILMORA עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו