אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! אז מ’אניעשה עכשיו? סגנון ציור בשפה קצת אחרת קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ אז מ’אניעשה עכשיו? סגנון ציור בשפה קצת אחרת אמנות חזותית אז מ’אניעשה עכשיו? סגנון ציור בשפה קצת אחרת פורסם ע"י שרה פרויליך אומנות ועיצוב on 14/08/2023 ב1:28 am אז מה עושים בחופש? חושבים. אוכלים. כמעט כל הזמן… מה עוד? עזר לך? 👍 חני הגיבה לפני 1 שנה, 3 חודשים 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות גיטי ויסנשטרן ויסנשטרן טיפול חברה 14/08/2023 ב11:24 am יואו איזה חומד אהבתי מאוד עזר לך? 👍 רבקי פ גרפיקה חברה 14/08/2023 ב12:34 pm מתוקי ממש! אהבתי את סגנון האיור! עזר לך? 👍 חני ינקלביץ צילום ומולטימדיה חברה 14/08/2023 ב12:53 pm שרה מאלףףף!!! איזה אומנותי! עזר לך? 👍 נחמי הוראה רכזות וחינוך חברה 14/08/2023 ב3:17 pm מקסים!!! עם כאלו ציורים, מי צריך בכלל מילים??…. עזר לך? 👍 חני אומנות ועיצוב חברה 14/08/2023 ב4:50 pm מדהים! איזה סגנון כייפי הזרימה הזו שבציורים עושה טוב להסתכל 🙂 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו