אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! אמנות פרסים ותערוכות!! קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ אמנות פרסים ותערוכות!! אמנות חזותית אמנות פרסים ותערוכות!! פורסם ע"י מיכל רוזנר אומנות ועיצוב on 23/11/2022 ב10:38 am הנה זה בא ארבע תערוכות לאמניות מבית שמשותחרות נדירה ליוצרות וידאותציעו ותצאו לאור!!!!!😍 עזר לך? 👍 רבקי ליברמן ליברמן הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ענת אלון אולפן סאונד ונגינה חברה 07/12/2022 ב6:46 pm מיכל, יש הדרכה יותר ספציפית לעורכת? יש לי כמה שאלות… עזר לך? 👍 רבקי ליברמן ליברמן גרפיקה חברה 07/12/2022 ב11:19 pm איפה יש פה ארבע תערוכות?? יש לך יותר פרטים? אשמח לשמוע… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו