אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! אשמח לחות דעתכן אומנות איפה ממליצות ללמוד? קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ אשמח לחות דעתכן אומנות איפה ממליצות ללמוד? אמנות חזותית אשמח לחות דעתכן אומנות איפה ממליצות ללמוד? פורסם ע"י חני חזן אומנות ועיצוב on 02/11/2023 ב9:46 pm תודה לכל העוזרות!!!!! עזר לך? 👍 תהילה ציון הגיבה לפני 1 שנה 5 חברות · 7 תגובות 7 תגובות חני אומנות ועיצוב חברה 05/11/2023 ב11:29 am לא יודעת לאיזה אומנות את מתכוונת , אבל אם לציור ואמנות – ממליצה לך מאאאד על הקורסים של הנדי שטרנברג קורס חובה לכל ציירת אמנית תצרי איתם קשר במייל הזה [email protected] יתנו לך סילבוס ופרטים אני חושבת שממש עכשיו היא פותחת קבוצה… ואם יש לך עוד שאלות מוזמנת אלי למייל 🙃 אני לומדת שם עזר לך? 👍 חני חזן אומנות ועיצוב חברה 05/11/2023 ב9:35 pm תודה,חני רק אני מחפשת אומנות אומנות עזר לך? 👍 מרים שפירא חברה חברה 12/11/2023 ב12:26 am ממליצה ללמוד בסטארט בבית שמש מקום מקצועי וחרדי עזר לך? 👍 ה לב לב אומנות ועיצוב חברה 12/11/2023 ב11:20 pm אומנות זה דבר רחב ,כדאי לך להיות קצת יותר ממוקדת במה את רוצה בדיוק להתעסק… עזר לך? 👍 ה לב לב אומנות ועיצוב חברה 12/11/2023 ב11:23 pm יש את כיתת אומן , אשת חיל בבני ברק , בצלאל -שלוחה חרדית וכווו עזר לך? 👍 חני חזן אומנות ועיצוב חברה 13/11/2023 ב8:28 pm תודה לכל המגיבות אני בעיקר רוצה ללמוד את זה לתחביב אז אין לי משהוא ספציפי שאני רוצה אני כבר עוסקת בזה הרבה… אבל אף פעם באמת לא למדתי זה רק ידע שחקרתי מזה בסטארט יש לך פרטים? וגם כיתת האומן יש לך יותר פרטים לאתר אותם? עזר לך? 👍 תהילה ציון אומנות ועיצוב חברה 13/11/2023 ב9:45 pm שלום חני, יש את מרכז החממה. הכשרות המשלבות אומנות עם ביצועים טכנולוגים- עיצוב מוצר, טכניקות באומנות ועוד.. מומלץ מאוד! יכולה לפנות אליהם במייל- [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו