אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 22 שעות קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! טולי מתכונן לשבועות! קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ טולי מתכונן לשבועות! אמנות חזותית טולי מתכונן לשבועות! פורסם ע"י שרה פרויליך אומנות ועיצוב on 24/05/2023 ב11:07 am הכנות מתוקות גם לכן עזר לך? 👍 חנה פרג' – איור דיגיטלי מקצועי הגיבה לפני 1 שנה, 6 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה חנה פרג' – איור דיגיטלי מקצועי גרפיקה חברה 24/05/2023 ב12:24 pm שלימות!אוהבת את טולי שלך! ובכלל את הסגנון איור שלך! בהצלחה לכולנו עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו