אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! מחפשת ציירת דמויות מתחילה להצעת עבודה קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ מחפשת ציירת דמויות מתחילה להצעת עבודה אמנות חזותית מחפשת ציירת דמויות מתחילה להצעת עבודה פורסם ע"י שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן on 27/08/2023 ב10:41 pm אשמח לפרט לך במיל בפרטי [email protected] תודה עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע הגיבה לפני 1 שנה, 2 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות נחמי ב.ש. שוּרוֹת- כתיבת תוכן מהשורה הראשונה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 28/08/2023 ב12:14 pm גיסתי בתחום, תשלחי לי הודעה ואשלח לך פרטים שלה. עזר לך? 👍 משתמש לא ידוע חברה חברה 30/08/2023 ב12:02 am היי, עוד רלוונטי? אשמח שתפני אלי באישי: [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו