אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 510 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! מעשה ברימון קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ מעשה ברימון Tagged: אלול, לדוד ה', צבעי מים, קליגרפיה, רחל אורן, רימון אמנות חזותית מעשה ברימון פורסם ע"י רחל אורן גרפיקה on 06/09/2024 ב12:43 am בס”דחודש טוב ומבורך!עם יצירה אלולית בצבעי מיםשנזכה להרגיש את דודי בשדה!! הכל כמובן עבודת יד : ) ולא לשכוח לומר מידי יום פרק כ”ז לדוד ה’! עזר לך? 👍 רחל אורן הגיבה לפני 1 חודש, 3 שבועות 1 חברה · 0 תגובות אלוללדוד ה'צבעי מיםקליגרפיהרחל אורןרימון 0 תגובות עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה. התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו