אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משנכנס אב ממעטים בשמחה, אבל לא מגרשים אותה לגמרי. קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ משנכנס אב ממעטים בשמחה, אבל לא מגרשים אותה לגמרי. אמנות חזותית משנכנס אב ממעטים בשמחה, אבל לא מגרשים אותה לגמרי. פורסם ע"י שרה פרויליך אומנות ועיצוב on 04/08/2024 ב9:29 pm ברוח הימים:שני שירים ‘בהמשכים’ .בתשעת הימים (ולא רק) העבודה היא ‘ואהבת לרעך’ וגם – ‘כמוך’. עזר לך? 👍 ליבי לוצקין הגיבה לפני 3 חודשים, 3 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה ליבי לוצקין גרפיקה חברה 05/08/2024 ב9:17 am משגע!!! אהבתי מאוד! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו