אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! קול דודי דופק: בום! בום! # ציור חדש לסדרת המלחמה קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ קול דודי דופק: בום! בום! # ציור חדש לסדרת המלחמה אמנות חזותית קול דודי דופק: בום! בום! # ציור חדש לסדרת המלחמה פורסם ע"י רחל קארו מאיירת אומנות ועיצוב on 29/09/2024 ב2:13 pm כשהדי מלחמה דופקים שוב ושוב, זה הזמן לפתוח דלת, לשוב… לסדרת המלחמה המלאה לחצי כאן עזר לך? 👍 רחל קארו מאיירת הגיבה לפני 1 חודש, 3 שבועות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 29/09/2024 ב2:54 pm רחל כל פעם אני מתענגת מהאיורים שלך והמסרים הברורים והחזקים מחכה לציור הבאה … אשרייך עזר לך? 👍 אתי כהן כללי חברה 29/09/2024 ב8:45 pm חסום לי עזר לך? 👍 רחל קארו מאיירת אומנות ועיצוב חברה 29/09/2024 ב10:03 pm מעניין איך זה הגיוני? בכל מקרה צירפתי כקובץ תהני! צילום-מסך-2024-09-29-141208.png 2 MB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו