אמנות חזותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה ליעוץ ולשיח אמנותי כל מה שקורה באמנות החרדית פה! חידושים עדכניים, הדרכות אמנות והעיקר יעוץ שחשוב לך להתקדמות עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 520 תיק עבודות 1 אלבומים שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! 500 המעצבות והאומניות מכל רחבי הארץ ו-ה-ע-ו-ל-ם מתאחדות למען עמ”י במיזם מרגש!! קדם ‹ Forums ‹ אמנות חזותית ‹ 500 המעצבות והאומניות מכל רחבי הארץ ו-ה-ע-ו-ל-ם מתאחדות למען עמ”י במיזם מרגש!! אמנות חזותית 500 המעצבות והאומניות מכל רחבי הארץ ו-ה-ע-ו-ל-ם מתאחדות למען עמ”י במיזם מרגש!! פורסם ע"י מימי אימון ליהוק והפקה אומנות הבמה והפקות תוכן on 10/10/2023 ב12:03 pm מיזם שהכי מרגש משפחות!! מעצבות ואמניות יקרות זה בשבילכן! ה”עבודה שלנו” בזמן הקשה שעם ישראל נמצא בו תתחילו, לחשוב, להתחבר, ולעצב כוח ברמה הכי טובה שיכולה להיות…. ושתפו הלאה! עזר לך? 👍 מימי אימון ליהוק והפקה הגיבה לפני 1 שנה, 1 חודש 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות Eti גרפיקה חברה 10/10/2023 ב1:19 pm אפשר לראות דוגמה למודעה או פרוספקט? עזר לך? 👍 פראדי גרפיקה חברה 10/10/2023 ב2:08 pm יותר מתאים לעיצוב גרפי, לא?!בכל אופן איך מקבלים שם של חייל? עזר לך? 👍 מימי אימון ליהוק והפקה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/10/2023 ב11:11 pm בכתובת המייל המצורפת. יש מלא סגנונות מעיצובים של בינה מלאכותית עד ממש פוטושופ מורכב עזר לך? 👍 מימי אימון ליהוק והפקה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/10/2023 ב11:12 pm יש כאלה שעשו ממש מחומרים וזה כל אחת לפי כוחות ההשקעה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו