איך השתמשתי בבינה מלאכותית כדי לשדרג את האתר שלי?
-
איך השתמשתי בבינה מלאכותית כדי לשדרג את האתר שלי?
לאחרונה שידרגתי את האתר שלי והחלטתי לשלב בו וידאו מרשים שנראה כאילו יצא מסטודיו אנימציה מקצועי – אבל בעצם יצרתי אותו בעצמי, עם כלים חינמיים של בינה מלאכותית!
בכניסה לאתר, רואים בועה מזכוכית שמסתובבת באיטיות – ובתוכה שולחן מודרני עם שני מסכים. על אחד מהם מוצגות דיאגרמות חכמות, ובשני – הלוגו שלי.
https://rivkyrubin.comאיך עשיתי את הסרטון של הבועה? הנה השלבים:
שלב 1 – יצירת תמונה ב-AI (Leonardo.Ai):
כתבתי את ה-Prompt הבא:a hyper realistic 3d render of a modern office, black background, the office contains a modern table, a wide monitor, keyboard and mouse on it, and smart diagrams displayed in the monitor, all encapsulated inside a glass bubble
בחרתי אחת מהתמונות שהוא יצר לי והורדתי.
שלב 2 – התאמה אישית בפוטושופ:
כדי שהתמונה תרגיש יותר “שייכת” לאתר שלי, פתחתי אותה בפוטושופ והוספתי על אחד המסכים את הלוגו שלי.שלב 3 – הפיכת תמונה לוידאו עם תנועה (RunwayML):
נכנסתי ל-RunwayML, בגרסה החינמית, העליתי את התמונה וכתבתי את ה-Prompt הבא:the camera rotates around the bubble
המערכת יצרה עבורי סרטון!
שלב 4 – הפיכת הסרטון ללופ חלק:
כדי שהסרטון ירוץ בלופ אינסופי בלי “קפיצות”, הפכתי את הסרטון עם הכלי הבא:
VideoBolt – Reverse Videoלאחר מכן חיברתי את הסרטון המקורי וההפוך יחד בעורך וידאו פשוט (Microsoft Clipchamp).
<b style=”background-color: transparent; font-family: inherit; font-size: inherit;”>טיפ לסיום:
כיוון שבגרסה החינמית של Runway הסרטון מגיע עם לוגו בפינה – פשוט חתכתי את החלק הזה עם border-radius ב-CSS.
וזהו! יש לי וידאו מעוצב ואישי שנראה מקצועי ומשתלב בצורה חלקה באתר.
rivkyrubin.com
Rivky Rubin Software developer | רבקי רובין מפתחת תוכנה
מפתחת תוכנה, בנית אתרים, פיתוח אתרים ואפליקציות בטכנולוגיות מתקדמות ובמערכת וורדפרס
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.