איך השתמשתי בבינה מלאכותית כדי לשדרג את האתר שלי?
איך השתמשתי בבינה מלאכותית כדי לשדרג את האתר שלי?
לאחרונה שידרגתי את האתר שלי והחלטתי לשלב בו וידאו מרשים שנראה כאילו יצא מסטודיו אנימציה מקצועי – אבל בעצם יצרתי אותו בעצמי, עם כלים חינמיים של בינה מלאכותית!
בכניסה לאתר, רואים בועה מזכוכית שמסתובבת באיטיות – ובתוכה שולחן מודרני עם שני מסכים. על אחד מהם מוצגות דיאגרמות חכמות, ובשני – הלוגו שלי.
https://rivkyrubin.comאיך עשיתי את הסרטון של הבועה? הנה השלבים:
שלב 1 – יצירת תמונה ב-AI (Leonardo.Ai):
כתבתי את ה-Prompt הבא:a hyper realistic 3d render of a modern office, black background, the office contains a modern table, a wide monitor, keyboard and mouse on it, and smart diagrams displayed in the monitor, all encapsulated inside a glass bubble
בחרתי אחת מהתמונות שהוא יצר לי והורדתי.
שלב 2 – התאמה אישית בפוטושופ:
כדי שהתמונה תרגיש יותר "שייכת" לאתר שלי, פתחתי אותה בפוטושופ והוספתי על אחד המסכים את הלוגו שלי.שלב 3 – הפיכת תמונה לוידאו עם תנועה (RunwayML):
נכנסתי ל-RunwayML, בגרסה החינמית, העליתי את התמונה וכתבתי את ה-Prompt הבא:the camera rotates around the bubble
המערכת יצרה עבורי סרטון!
שלב 4 – הפיכת הסרטון ללופ חלק:
כדי שהסרטון ירוץ בלופ אינסופי בלי "קפיצות", הפכתי את הסרטון עם הכלי הבא:
VideoBolt – Reverse Videoלאחר מכן חיברתי את הסרטון המקורי וההפוך יחד בעורך וידאו פשוט (Microsoft Clipchamp).
<b style="background-color: transparent; font-family: inherit; font-size: inherit;">טיפ לסיום:
כיוון שבגרסה החינמית של Runway הסרטון מגיע עם לוגו בפינה – פשוט חתכתי את החלק הזה עם border-radius ב-CSS.
וזהו! יש לי וידאו מעוצב ואישי שנראה מקצועי ומשתלב בצורה חלקה באתר.
rivkyrubin.com
Rivky Rubin Software developer | רבקי רובין מפתחת תוכנה
מפתחת תוכנה, בנית אתרים, פיתוח אתרים ואפליקציות בטכנולוגיות מתקדמות ובמערכת וורדפרס
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.