עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 333 תיק עבודות מובילות בקהילה חברת אשראי מומלצת להתממשקות עם ווקומרס קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ חברת אשראי מומלצת להתממשקות עם ווקומרס עיצוב ובניית אתרים חברת אשראי מומלצת להתממשקות עם ווקומרס פורסם ע"י שרי ש כללי on 21/02/2022 ב11:37 am על איזה חבה אתן ממליצות? עזר לך? 👍 טליה שוורץ הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 14/03/2022 ב1:40 am 351 182 2 סטטוס תעסוקתי: מנהלת קהילה שרי האם את בונה אתר עבור לקוחות שלך ? או לעצמך? בעקרון זו שאלה שאת צריכה לשאול את הלקוח- מיהי חברת האשראי שהוא רוצה לעבוד איתה (או כבר עכשיו עובד) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו