עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 404 תיק עבודות מובילות בקהילה טופס צור קשר – שולח מיילים למנהל אתר, אבל באתר עצמו כתוב שהתרחשה שגיאה קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ טופס צור קשר – שולח מיילים למנהל אתר, אבל באתר עצמו כתוב שהתרחשה שגיאה עיצוב ובניית אתרים טופס צור קשר – שולח מיילים למנהל אתר, אבל באתר עצמו כתוב שהתרחשה שגיאה פורסם ע"י שרי ש כללי on 06/03/2022 ב3:53 pm מה יכולה להיות הסיבה לכזה דבר? עזר לך? 👍 סימה הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 14/03/2022 ב1:38 am שלום שרי, יש לך עוד טיפה מידע? מה ההגדרות של הטופס (יכולה לצרף צילום מסך) האם יש לך תוסף כלשהוא ש”יושב” על אלמנטור? לדוג’ חיבור של טפסי אלמנטור לקובץ בגוגל דרייב, או כל פונקציונאליות אחרת שהיא לא בסיסית באלמנטור? עזר לך? 👍 סימה הייטק חברה 14/03/2022 ב9:24 pm יתכן שהוא אמור לעשות פעולה לאחר ההודעה של הצור קשר לדוגמא להפנות לעמוד מסוים ובפועל העמוד לא קיים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו