עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 404 תיק עבודות מובילות בקהילה לא מצליחה לשמור שינויים באלמנטור קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ לא מצליחה לשמור שינויים באלמנטור עיצוב ובניית אתרים לא מצליחה לשמור שינויים באלמנטור פורסם ע"י שרי ש כללי on 27/01/2022 ב10:59 am משהי נתקלה בזה? עזר לך? 👍 111.png 5 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה רבקי צולק הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות Eti גרפיקה חברה 27/01/2022 ב11:24 am כן זה קורה לפעמים כשיש התנגשויות אני לא יודעת איך פותרים את הבעיה (אם זה נהיה ממש עכשיו ולא עשית הרבה דברים אולי תנסי להחזיר להיסטוריה) אבל בעיקרון אם לוחצים כמה פעמים ברצף למרות השגיאה – זה מעדכן בהצלחה!! עזר לך? 👍 אפרת דיין – טויטו הייטק חברה 28/01/2022 ב11:35 am בדר”כ בעיה עם האחסון תנסי לפנות אליהם. תנסי גם לראות אם יש שגיאה בקונסול (לחיצה על F12) תבדקי אם הפעלת לאחרונה תוסף כלשהו, לפעמים מתנגשים תוספים. עזר לך? 👍 רבקי צולק חברה חברה 29/01/2022 ב9:35 pm תנסי: להתקין את התוסף wpsweep – אני מקווה שאני זוכרת נכון את שם התוסף ואז לבצע ניקוי לאתר בעזרת התוסף תנסי גם בהגדרות של האחסון להגדיל את מגבלת הזיכרון אם כל אלה לא יעזרו – תנסי לכבות את כל התוספים כדי לבדוק אם יש תוסף שגורם לבעיה בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו