עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 333 תיק עבודות מובילות בקהילה למה אני רואה בגוגל 2 דפי בית? קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ למה אני רואה בגוגל 2 דפי בית? עיצוב ובניית אתרים למה אני רואה בגוגל 2 דפי בית? פורסם ע"י שרי ש כללי on 23/01/2022 ב9:48 am תודה עזר לך? 👍 ה.png 16 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה טליה שוורץ הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 23/01/2022 ב12:11 pm 351 182 2 סטטוס תעסוקתי: מנהלת קהילה שרי התוצאה השניה היא דף הבית. התוצאה הראשונה נראית כמו עמוד שמגיעים אליו מתוך דף הבית. אולי “אודות” או משהו כזה? זה עמוד אחר רואים גם בנתיב שמהדף הראשי >> בית-נתן עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו