עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 404 תיק עבודות מובילות בקהילה פופאפ כתפריט מובייל באלמנטור קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ פופאפ כתפריט מובייל באלמנטור עיצוב ובניית אתרים פופאפ כתפריט מובייל באלמנטור פורסם ע"י שרי ש כללי on 01/02/2022 ב3:45 pm איפה אני יכולה להגדיר שיסגר אחרי הקלקה? בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל אחת פה על העזרה למתחילה כמוני בבניית אתרים:) עזר לך? 👍 שרי ש הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אפרת דיין – טויטו הייטק חברה 02/02/2022 ב2:39 pm מה הכוונה אחרי הקלקה? יש לך את כפתור הסגירה של הפופאפ. או שאת עושה כפתור כלשהו, ומגדירה בו שיבצע סגירת פופאפ. עזר לך? 👍 שרי ש כללי חברה 03/02/2022 ב8:35 am אני יש לי רב מניו בפואפ, וראיתי שאלו שמקושרים לתוך דף הבית אחרי שלוחצים על הקישור שבפופאפ, הפופאפ נשאר פתוח ומאחרה רואים שדף הבית זז לנקודה הנכונה אבל אם הוא מקושר לעמוד אחר (לא קישור מתואם) אחרי שלוחצים על העמוד הנכון הפופאפ נסגר מיד עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו