עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 404 תיק עבודות מובילות בקהילה שדות פרטים בעמוד תשלום בווקומרס קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ שדות פרטים בעמוד תשלום בווקומרס עיצוב ובניית אתרים שדות פרטים בעמוד תשלום בווקומרס פורסם ע"י שרי ש כללי on 09/04/2022 ב11:01 pm יש קוד או תוסף שאפשר על ידו להסתיר חלק מפרטי הלקוח שהם לא רלונטיים (כמו מיקוד וכדו’)? עזר לך? 👍 שרי ש הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות סימה הייטק חברה 11/04/2022 ב9:21 pm דרך איזה חברה את סולקת? בד”כ הגדרות איזה שדות להציג הינם בעמוד תשלום הינם באתר החברה שנותנת את העמוד תשלום (פלאקרד, קשר, טרנזילה) וכו’. לא קשור לתוסף עזר לך? 👍 שרי ש כללי חברה 12/04/2022 ב8:27 am אני סולקת במשולם אבל זה לא של הסליקה זה עמוד של אסטרה (של התבנית) ובהגדרות תבנית הוא נתן לי להסתיר חלק מהפרטים אבל עדין מבקש יותר פרטים ממה שאני צריכה ובעיני זה מעייף עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו