עיצוב ובניית אתרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה כל מה שקשור לעיצוב, אפיון, בנית אתרים, אלמנטור, וורדפרס, וויקס ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 333 תיק עבודות מובילות בקהילה תפריט חנות בווקומרס קדם ‹ Forums ‹ Web Design וורדפרס ואלמנטור ‹ תפריט חנות בווקומרס עיצוב ובניית אתרים תפריט חנות בווקומרס פורסם ע"י שרי ש כללי on 11/02/2022 ב7:42 am אני בונה חנות בווקורמרס ואני לא מצליחה להוסיף קטגוריות מוצרים לתפריט משהי יודעת למה? עזר לך? 👍 חגית קרמר – בניית אתרים פופולריים הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה חגית קרמר – בניית אתרים פופולריים הייטק חברה 14/02/2022 ב8:20 pm 0 0 0 חברה חדשה לוח בקרה > עיצוב > תפריטים > בשמאל למעלה יש לך “אפשרויות תצוגה” > לסמן את “קטגוריות מוצרים” עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו