מה שקורה בעבודה
חיפוש עבודה, השתלבות בעבודה, דילמות תעסוקתיות, זכויות עובדים, התייעצויות ושיתופים על ”מה... פירוט נוסף
ביקורת על מקום העבודה
-
ביקורת על מקום העבודה
שלום לכולן.
יש לי ביקורת מסויימת על מקום העבודה שלי, בכמה תחומים (שמשפיעים על העבודה שלי ישירות, כן? לא סתם משהו תאורטי.
בקצרה- המקום שאני עובדת בו הוא לא משרד הייטק, אבל אני עובדת במשרת תכנות, ומה שקורה זה שחלק גדול מההוראות ומהמשימות ניתנות על ידי מישהו שלא מבין בתכנות, אבל חושב שהוא מבין, וד”ל.)
בלי להכנס לשאלה אם היא מוצדקת או לא, אני לא רוצה להתפס כממורמרת על הבוס ועל ההתנהלות וכו’, ואני יודעת שביקורת לאורך זמן- זה לא דבר שאפשר כ”כ להסתיר, ברור לי שירגישו את זה.
ולכן:
1)מה אני יכולה לעשות כדי שעד כמה שניתן לא ירגישו את הביקורת?
2)מידי פעם יש ישיבות שבהן שואלים את צוות הפיתוח מה אפשר לשפר בהתנהלות. במצבים האלו אני שותקת. זה נראה מוזר, כי ניסיתי כבר לדבר על דברים שמפריעים לי, ולכאורה הם יודעים שיש דברים כאלו. מצד שני אין לי מה לומר, זה לא איזו נקודה ספציפית שאני יכולה להעלות ועדיין להשאר נחמדה. זה משהו יותר גלובלי. ונניח שאני כן אתפס לאיזה משהו זניח, הרי כל דבר שאגיד בסוף יהיה מכוון למישהו מסויים, ואני לא רוצה להתחיל עם אף אחד:)
אשמח לשמוע את תגובותיכן המחכימות בנושא, או כל דבר אחר שיכול לעזור לי בעניין. (גם סתם עידוד יתקבל בברכה 😉)
Log in to reply.