מה שקורה בעבודה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 17 שעות
חיפוש עבודה, השתלבות בעבודה, דילמות תעסוקתיות, זכויות עובדים, התייעצויות ושיתופים על ”מה... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
בנות בפריפריה איך אתן מוצאות עבודה עם חרדיות?
קדם ‹ Forums ‹ מה שקורה בעבודה ‹ בנות בפריפריה איך אתן מוצאות עבודה עם חרדיות?
-
בנות בפריפריה איך אתן מוצאות עבודה עם חרדיות?
פורסם ע"י Sara Matzkin חשבונאות ויעוץ מס on 26/11/2024 ב1:04 pmאני מחפשת עבודה כבר כחודשיים בתחום ההנהלת חשבונות.
קבלתי הוראה מרב לעבוד רק עם חרדיות.
ואין לי מושג איך מוצאים כזאת עבודה.
כתבתי בצאט האזורי כמה פעמים שאני מחפשת, במשרות של חן, שמורה ובפורום של הרו”ח הרוב המוחלט של המשרות הוא בבני ברק\ ירושלים.
עבודה היברידית במרכז רלוונטית אבל בתחום שלי קשה מאוד למצוא.
אשמח לשמוע איך אתן מוצאות.
בת הגיבה לפני 1 יום, 17 שעות 4 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
2חברה חדשה
על עבודה בפריפריה אני יכולה לפתוח שרשור חדש. אין לי מילה אחרת חוץ מחרפה על השוק באופן כללי ולא רק במקומות חרדים.
לגבי הנהלת חשבונות, לא יודעת על איזו פריפריה את מדברת אבל יש את חברת לב 19 שזו חברה שמעסיקה מנהלות חשבונות חרדיות ויש להם סניפים בכל מיני פריפריות.
-
2חברה חדשה
הדגשה לגבי לב 19, זה לא שהם רק מעסיקים חרדיות. יש להם מחלקות שלימות של חרדיות בלבד.
-
2חברה חדשה
תודה נראה מעולה.
רק שצפת פחות רלוונטי לי.
אבל תודה רבה על המחשבה
-
-
-
2חברה חדשה
איזור חדרה והסביבה
וקו הרכבת היברידי
-
-
22חברה חדשה
וואו. אין לי מה לומר לך חוץ מלהשתתף בצערך…
אני גם תושבת פריפריה (כרגע…) לצערי מכירה את הדילמה המתישה, אמנם לא באופן אישי, אבל מחברותיי הקרובות…
וכן, זה קיים אפילו בהוראה. אישית עובדת כרגע במקום שהיתה לו מטרה לגייס עובדות שהן דווקא מתוך העיר, שמכירות את האוכלוסיה האנושית שאיתה עובדים – על בוריה וכל צדדיה… (אגב, תפיסה מאוד חכמה)
העיצה היחידה שאני יכולה לתת לך, והיא חינמית ולא דורשת ממך הרבה: פשוט להתפלל. להפנות את הדילמה ישירות למעלה. הוא בטוח לא יאכזב – – –
ולעולם אי אפשר לדעת מאיפה המשרה תגיע. הרבה שלוחים למקום, תרתי משמע – – –
בהצלחה, חג שמח ומואר!
Log in to reply.