מה שקורה בעבודה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 12 שעות
חיפוש עבודה, השתלבות בעבודה, דילמות תעסוקתיות, זכויות עובדים, התייעצויות ושיתופים על ”מה... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
ברוכה הבאה לקהילת “מה שקורה בעבודה”!
קדם ‹ Forums ‹ מה שקורה בעבודה ‹ ברוכה הבאה לקהילת “מה שקורה בעבודה”!
-
ברוכה הבאה לקהילת “מה שקורה בעבודה”!
פורסם ע"י רבקי גרינוולד כללי on 08/09/2024 ב10:42 pmברוכה הבאה!
זה המקום עבורנו, עובדות שכירות בכל תחום,
לדון, לשתף ולהתייעץ בכל מה שקשור לחיי העבודה שלנו:
חיפוש עבודה, התקדמות בעבודה, השתלבות במקום עבודה חדש, דילמות שונות, התייעצויות ושיתופים שקשורים לחיי העבודה, זכויות העובדת ועוד ועוד…
אני מאמינה כי הקהילה תהפוך למקום נעים, מקבל ופורה, שבו כל אחת תוכל לתרום ולהיתרם בנושא החשוב מאוד של חיי העבודה.
ובכן- מוזמנת להצטרף ולהציג את עצמך, ואם יש לך מה לשאול או לשתף- זה המקום…
פריידי ויזל הגיבה לפני 20 שעות, 27 דקות 9 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
2840חברה חדשה
נשמע מעניין.
אני עובדת כשכירה בפיתוח תוכנה מעל 10 שנים, עברתי מספר מקומות עבודה, ואני חושבת שפורום כזה הוא רעיון מצוין.
-
798396פעילה בקהילה
היי אני כבי
אני עובדת חדשה בכללי אני חדשה ממש פרגית
אני עובדת כשכירה בעיריית רמת גן בהנהלת חשבונות
בינתיים מרוצה מאוד העבודה לא קשה
המנהל ברוך ד’ מרוצה מהעבודה שלי
כל פעם שאני מסיימת משהו שנתן לי לעשות הוא שואל למה עשיתי כזה מהר
שיש לו את כל הזמן ובכיף אני יכולה לעשות בנחת אבל אני מרוצה מהעבודה הזריזה והמדוייקת שלך
הוא ממש דתי חזק ויודע איך משוחחים עם חרדיות ואת כל בעיות הייחוד הוא ממש נזהר למעט בשיחה
וכשהוא מחמיא הוא מחמיא על העבודה ולא על האישה
בסוף חודש הוא בודק שכל העובדים קיבלו את מה שהיו צריכות לקבל ולא שבטעות קיזזו כי היא עובדת חדשה ועוד’
אני יוצאת המון לימי צילומים ויצאתי ל10 ימי חופש עם המשפחה והוא נתן לי
ועדכן שפשוט אני עובדת מהר וסיימתי את כל המטלות של התקופה אז אין סיבה שלא יאשרו לי חופש
העובדות מתייחסות אלי יפה וצוות נחמד לפיטפוטים הם דואגות לעשיר אותי בידע מקצועי
וידע עניני מתי לפנות בכל בעיה בקיצר ממש ב”ה נכנסתי לעבודה ראשונה שלי בחיים ברוגעתודה לכן על הקבוצה הנפלאה שפתחתן
אני חושבת שיצרתן כאן קהילה ממש מיוחדת
מקום שבו אפשר לשאול להתייעץ ולשתף חוויות מהעבודה -
296612פעילה בקהילה
שלום, אני מרים סולובייציק, אני גם עצמאית וגם שכירה, אני עובדת שיקום בעלת ידע מניסיון, כלומר אני מתמודדת שעובדת עם מתמודדות, מלווה אותן בתהליכי השיקום שלהן.
זאת עבודה שואבת מאוד, אי אפשר לקחת הרבה שעות, כי עלולים להגיע לשחיקה.
כרגע אני רחוקה משחיקה, אני פשוט נהנית מהעבודה ופעם שמעתי שמי שנהנה מהעבודה שלו – לא עובד אפילו יום אחד…
אני מאמינה שהקהילה החדשה תתן מקום לדילמות מהסוג שאני מתמודדת איתן.
-
49144מנהלת קהילה
תודה לכן נחשוניות יקרות
טוב לראות איך נושא התעסוקה מאחד עובדות מכל התחומים- תוכנה, הנה”ח, שיקום ובוודאי בהמשך יהיו עוד,
בטוחה שנפרח ביחד.
-
חברה חדשה
שלום,
אני מנוחה מלצר, אני הנדסאית אדריכלות.
אני חושבת שמה שהכי מעניין אחרי הלימודים זה שאי אפשר לדעת לאן
יובילו אותנו החיים -המקצועיים.
הרבה בנות לומדות עיצוב פנים וכו’ וחושבות שבזה יעבדו, ומוצאות את עצמן עובדות
בדברים אחרים/דומים מבחירה או מחוסר ברירה.
אני לדוג’ עןבדת בתכנון כבישים, נושא שונה לגמרי מהלימודים. ולעיתים עובדת עצמאי בתור יועצת מיגון.
איתי במשרד הכבישים יש עוד אדריכליות וגם מהנדסים- שלמדו את הנושא מלכתחילה.
זה מעניין מאד לאיזה נישה בנות נכנסות.
מעניין לשמוע מבנות נוספות לאן הגיעו אחרי הלימודים מרצון או מחוסר ברירה…
תודה על המקום לשתף! -
296612פעילה בקהילה
אני בכלל למדתי הוראה עם הנהלת חשבונות, במהלך חיפוש עבודה לאחר שסיימתי גיליתי על עצמי שאני לא מתאימה לזה וזה לא מתאים לי. אז עברתי להיות סייעת בגן, ומתוך כך התגלגלו העניינים והתחלתי לעבוד כקלדנית וגרפיקאית גם בבית וגם בבית ספר אחד. אחר כך למדתי רפואה משלימה (גוף ונפש – פסיכותרפיסטית הוליסטית,) ואחרי זה שעברתי איזו מכה בחיים שלי, התחלתי לעבוד בשיקום עשרה חודשים לקח לי למצוא עבודה וב”ה אני עובדת בשיקום בבריאות הנפש. גם זה בערבון מוגבל, אני גם סופרת וגם מספרת סיפור חיים אישי שנותן למאזינות כלים להתמודד עם ההתמודדות ואני לא יודעת מתי אחליף עבודה אם בכלל.
גם אחיות שלי ברובן עובדות בדברים שהן לא למדו בסמינר אלא תוך כדי תנועה.
-
חברה חדשה
שמי שירה ברנהולץ, אני רו”ח עם תואר שני בשוק ההון, נסיון של כ-10 שנים, עובדת כמנהלת כספים בחברות מימון חוץ בנקאיות גם כשכירה וגם כפרילנסרית,
-
חברה חדשה
שמי שירה ברנהולץ, אני רו”ח עם תואר שני בשוק ההון וכן בעלת תעודת מתכנן פיננסי CFP
בשוק העבודה כבר מעל 10 שנים. עובדת כמנהלת כספים בחברות מימון חוץ בנקאיות גם כשכירה וגם כפרילנסרית.
במקביל לפני כ-5 שנים האחרונות הכרתי את תחום התכנון הפיננסי, עברנו תהליך כזה בעצמינו.
במשך השנים הללו למדתי והעמקתי בתחום במגוון קורסים בנדל”ן ושוק ההון.
לפני כשנתיים התחלתי לימודי תכנון פיננסי במכללת BDO ולפני כחודש קבלתי את התעודה באופן רשמי…
-
-
49144מנהלת קהילה
ברוכות הבאות לכל המצטרפות מהימים ומהשבועות האחרונים, אני מקפיצה את שרשור ההיכרות, אשמח אם תציגו את עצמכן.
-
19444מנהלת קהילה
שלום לכולן, תודה גדולה לרבקי גרינוולד המקסימה והמקצועית על הרעיון המעולה והביצוע בפועל של ניהול הקהילה המיוחדת הזו, זכינו שאת איתנו !
למעשה רק התחלנו וכבר רואים את הצורך. בטוחה שיהיה הרבה פעילות מרתקת ותועלת גדולה לבנות,
תודה רבה @rivkigrinvald ! 🙏❤️-
49144מנהלת קהילה
תודה רבה טליה, מקווה אכן להביא תועלת לכמה שיותר חברות כאן
-
-
49144מנהלת קהילה
לכל אחת מהמצטרפות החדשות- ברוכה הבאה וחנוכה שמח.
כל חברה בקהילה מוסיפה המון למגוון הדעות והשיח כאן, והשרשור הזה נועד כדי ליצור מינימום של היכרות בינינו.
מקפיצה את שרשור ההיכרות, תספרי לנו על עצמך בכמה מילים- מה למדת, באיזה תחום עובדת, וקצת על עצמך כעובדת, כאן כמובן גם המקום לשתף מה הציפיות שלך מהקהילה.
מחכה לשמוע כל אחת,
-
106חברה חדשה
שלום לכולן
חנוכה שמח!
אני למדתי יעוץ מס וחשבות שכר וכרגע עובדת כיועצת מס בביג פור- בדלויט (למכירות…)
תודה על הפורום החדש והיעיל😉
-
68חברה חדשה
חנוכה שמח!
פריידיד ויזל,
כשכירה- רכזת הנוער החרדי בעירי
כעצמאית- מאמנת אמהות ויועצת שינה
כרגע בחל”ד על כל המשמעות של הלבטים והניסיון לדייק מה נכון לי…
Log in to reply.