מה שקורה בעבודה
חיפוש עבודה, השתלבות בעבודה, דילמות תעסוקתיות, זכויות עובדים, התייעצויות ושיתופים על ”מה... פירוט נוסף
טיול במקום העבודה (הכל לטובה!!)
-
טיול במקום העבודה (הכל לטובה!!)
לקחו אותנו לטיול מטעם העבודה לכבוד חנוכה נסענו לנחלת הנדיב נסענו ברנג’רים אח”כ הלכנו מסלול הליכה ( המירוץ למיליון ) אני בבוקר שהלכתי לעבודה החלטתי להגיע לכבוד הטיול בלי תיק בלי כלום שאני יהיה משוחררת לקחתי את המעיל שלי עם כיסים עם רוכסן ושמתי בכיסים אשראי ת.ז רב-קו וכרטיס עובד
פתאום כשהיינו על האוטובוס חזור אני אוחזת שהמעיל לא עלי הסתכלתי בתמונות במצלמה וראיתי שבאמצע המסלול אני קשרתי את המעיל על הבטן שלי והמעיל נפל בלי ששמתי לב אפילו וראיתי בתמונות בערך מיקום איפה זה במסלול אמור להיות אבל מתי אני יגיע לאיזור שם למסלול הזה איך אני ישיג מישהו שגר שם באיזור שאני גרה בבני ברק תוך כדי שאני בלחץ החלטתי את האשראי אני מקפיאה עכשיו את הרב-קו מיד שחזרנו הלכתי לרחוב ירושלים ועשיתי רב-קו חדש את הת.ז אני יזמין חדש בינקו בינתיים הוא לא שימושי לי הוא רק לנוי עדיין אני לא מבינה למה צריך ת.ז
והכי התבאסתי למה לקחתי איתי את הכרטיס עובד עירייה במיוחד שבדיוק עשו לנו לא מזמן כרטיסים חדשים ואיך אני אומר להם שכזה מהר איבדתי
יום אח”כ אנחנו מקבלות מייל לעירייה שלום מצאנו במסלול בנחלת הנדיב מעיל של אחת העובדות שלכם נשמח אם העובדת שאיבדה תיצור איתנו קשר ואז כתבו להם תודה והביאו לי את המספר שלהם התקשרתי אלייהם ובדיוק האישה עובדת ברמת גן גם והיא עובדת ליד העבודה של חברה שלי שגרה ממש לידי שלכתי את חני חברה שלי לקחת ממנה והיא בכיף לקחה ותוך יומיים הכרטיסים והמעיל היו אצלי והכל בזכות הכרטיס עובד עירייה התבאסתי אוף למה לא אמרתי שגם זה הכל לטובה מעכשיו אני בעז”ה אלמד לומר על הכול הכול לטובה בלי לעשות חשבונות כי אני לא מבינה מה הקב”ה מנהל מלמעלה
Log in to reply.