וואו, כואב!
חוויתי על בשרי יחס כזה כשזו שהכי הזיקה לי מכולם – היא זו ששכנעה אותי לחזור (חשבתי לחפש עבודה חדשה) ואני, במקור, הכנסתי אותה לעבודה…
אז קודם כל – תזכרי שזו לא היא, אלא ה’ יתברך. אולי זה עוד ניסיון, אולי בכלל סיבה לשקול שינוי מקום ושינוי מזל…
דבר שני, לפחות לבינתיים – אולי תנסי להבין למה זה קורה? אצלי, אחרי חצי שנה של סבל, הבנתי שפשוט הבת אדם איבדה שליטה על הצוות, אז היא ניסתה לפחות לתפוס אותי, הפילה עליי כל מה שהבנות האחרות סירבו לעשות.
היא כמובן עדין ממשיכה בשלה, למרות שהצלחתי לתפוס מרחק (פשוט ביקשתי לעבור צוות), אבל לפחות אני יודעת מה הנקודות הבעייתיות וממה להיזהר.
אולי המחליפה חוששת למקום העבודה שלה ולכן מפעילה אגרופים, כדי להבליט את עצמה? אם כן – כדאי לבדוק מה הסיכוי שיחליטו שלא צריכים אותה. ייתכן שבמהלך הזמן נוצר צורך בעובדת נוספת ואין לה ממה לחשוש, מומלץ אם כן לגשת למי שמעליה ולבקש שיבהירו לה את זה.
וכמובן – לא לחשוש לדבר. דברים שמועלים באיחור – פוגעים בהתאם. תנסי לקבל גיבוי, אפילו שקט, מהעובדות סביבך, מאלו שמעלייך, רק שיהיו עוד עיניים שידעו וייראו, כדי שאם האירועים יוחמרו יהיו לך עדויות ותמיכה.
הרבה הצלחה! איתך בקושי, שולחת לך כוחות ומחכה לבשורות טובות!