יצאת לחופשת לידה…כשחזרת גילית שאין לך מקום במשרד

קדם Forums מה שקורה בעבודה יצאת לחופשת לידה…כשחזרת גילית שאין לך מקום במשרד

• יצאת לחופשת לידה…כשחזרת גילית שאין לך מקום במשרד

פורסם ע"י רות מזרחי  אדריכלות ועיצוב פנים on 20/01/2025 ב11:16 am

אין לך מקום….פיזי ונפשי כי המחליפה שלך משתלטת יותר מידי…מכירות?

תנו לי כח להתתמודד!!!!!!!!!!!!!!

מרים סולובייציק הגיבה לפני 33 דקות 4 חברות · 3 תגובות
  • 3 תגובות
  • תהילה ב

הייטק
    חברה
    20/01/2025 ב12:02 pm
    799
    920
    0
    פעילה בקהילה

וואו, כואב!

חוויתי על בשרי יחס כזה כשזו שהכי הזיקה לי מכולם – היא זו ששכנעה אותי לחזור (חשבתי לחפש עבודה חדשה) ואני, במקור, הכנסתי אותה לעבודה…

אז קודם כל – תזכרי שזו לא היא, אלא ה’ יתברך. אולי זה עוד ניסיון, אולי בכלל סיבה לשקול שינוי מקום ושינוי מזל…

דבר שני, לפחות לבינתיים – אולי תנסי להבין למה זה קורה? אצלי, אחרי חצי שנה של סבל, הבנתי שפשוט הבת אדם איבדה שליטה על הצוות, אז היא ניסתה לפחות לתפוס אותי, הפילה עליי כל מה שהבנות האחרות סירבו לעשות.

היא כמובן עדין ממשיכה בשלה, למרות שהצלחתי לתפוס מרחק (פשוט ביקשתי לעבור צוות), אבל לפחות אני יודעת מה הנקודות הבעייתיות וממה להיזהר.

אולי המחליפה חוששת למקום העבודה שלה ולכן מפעילה אגרופים, כדי להבליט את עצמה? אם כן – כדאי לבדוק מה הסיכוי שיחליטו שלא צריכים אותה. ייתכן שבמהלך הזמן נוצר צורך בעובדת נוספת ואין לה ממה לחשוש, מומלץ אם כן לגשת למי שמעליה ולבקש שיבהירו לה את זה.

וכמובן – לא לחשוש לדבר. דברים שמועלים באיחור – פוגעים בהתאם. תנסי לקבל גיבוי, אפילו שקט, מהעובדות סביבך, מאלו שמעלייך, רק שיהיו עוד עיניים שידעו וייראו, כדי שאם האירועים יוחמרו יהיו לך עדויות ותמיכה.

הרבה הצלחה! איתך בקושי, שולחת לך כוחות ומחכה לבשורות טובות!

• C K

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    20/01/2025 ב12:16 pm
    65
    90
    0
    פעילה בקהילה

ואוווווווו

ממש דורכות על יבלות!!!!!!!!!!

יום יום מתמודדת עם זה

בפרט שהמשרד שעזבתי היה של מתחילות כלומר אני הייתי עם נסיון של שנתיים וילדתי אחרי היו 2 עובדות עם שנה נסיון ועוד שתיים חצי שנה ועוד אחת חדשה

ודווקא מהחדשה האחרונה זו שלכאורה נכנסה כשילדתי ממנה אני מקבלת את המשוב הכי זוועתי…

כאילו היא מכירה יותר טוב ממני את הלקוחות ואת ההתנהלות במשרד.

תוקעת לי את זה בכל פינה ואני מה אני יעשה??. בולמת.

שאלות שיש לה שואלת בנות אחרות למרות שהיא יושבת לידי ואז כמובן התשובה שהיא מקבלת זה שתשאל אותי כי אני יותר מבינה….
    מחכה לרגע לעזובבבבבבב

לא יכולה להשאר ככה.

• מרים סולובייציק

יעוץ אימון והנחיה
      חברה
      20/01/2025 ב3:13 pm
      1033
      1944
      0
      פעילה בקהילה

מאחלת לך הצלחה!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן