עובדת ומחפשת עבודה? “משפרת דיור” בתעסוקה? הסידרה הזאת בשבילך >>>

קדם Forums מה שקורה בעבודה עובדת ומחפשת עבודה? “משפרת דיור” בתעסוקה? הסידרה הזאת בשבילך >>>

• עובדת ומחפשת עבודה? “משפרת דיור” בתעסוקה? הסידרה הזאת בשבילך >>>

פורסם ע"י רבקי גרינוולד  כללי on 05/06/2025 ב8:46 am

שלום לכן חברות חשובות ואהובות- סידרה חדשה בפתח, והפעם סידרה שמיועדת לאלה מבינינו שמחפשות עבודה תוך כדי עבודה.

בניגוד למחפשות עבודה שלא עובדות כרגע (ומכל סיבה שהיא)- הרי שמחפשות עבודה תוך כדי עבודה מאופיינות בכמה דברים יחודיים:

1. לרוב פחות לחוצות כלכלית ולכן יכולות לברור.

2. לרוב ממוקדות בשיפור המבוקש, בין אם בשכר/ בדרגה הניהולית/ בעניין המקצועי וכו’.

3. בד”כ בעלות היכרות עם שוק העבודה בתחומן, ובעלות ציפיות ריאליות, כלומר “יודעות מה הן רוצות”.

4. פחות פנויות להקדיש זמן לחיפוש העבודה, שליחת הקו”ח, הגעה לראיונות וכו’.

בסידרה הזו נתמקד בעזרת ה’, בסימנים לזיהוי עבודה טובה, ובעזרת ה’ בקרוב יעלה הפוסט הראשון בסידרה.

אבל לפני הכול- אם את כרגע בסטטוס הזה, של מחפשת עבודה תוך כדי עבודה, (או אם היית בו בעבר) נשמח אם תשתפי אותנו כאן בכל מה שיוכל לעזור לחברות שאיתך באותה סירה.

איך מסתדרים עם יציאה לראיונות?

איך שומרים שהמעסיק הנוכחי לא ייחשף לעובדה שאת מחפשת לעזוב אותו?

מתי את מוצאת זמן “לעבוד בלחפש עבודה”?

כאן המקום לשתף בכל מה שיש לך לומר ולתרום בנושא,

שירה ישורון הגיבה לפני 1 יום, 6 שעות 2 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • רבקי גרינוולד

כללי
    מובילה
    05/06/2025 ב8:51 am
    930
    892
    0
    מנהלת קהילה

וכמובן, לדילמות ספציפיות בנושא, כדאי לפתוח דיון נפרד

• שירה ישורון

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    05/06/2025 ב10:15 am
    390
    440
    0
    פעילה בקהילה

אני מחפשת עבודה תוך כדי עבודה קיימת והקושי שלי שאשמח לקבל עצות הוא דווקא רגשי.

אני מבחינתי אשמח מאוד להמשיך במקום העבודה הנוכחי שלי אלא שהודיעו לנו ששנה הבאה יהיו קיצוצים בהיקף משרה בצורה שמשפיעה מאוד על השכר. כבר השנה הורידו לנו 1500 ושנה הבאה ההורדה גם תהיה בסביבות הסכום הזה ובסך הכל כ3 אלף.

ולכן אני רוצה למצוא משהו בשכר שפוי יותר.

הבעיה המרכזית היא שהם לא אומרים ברור כמה תהיה ההורדה. הם עשו לנו שימוע ואז שלחו מכתב וכתבו שיהיו שינויים. אילו שינויים? לא אמרו. הכל משמועות. אבל יש גם שמועות שיכול להיות שיתנו לי תפקיד אחר שבו השכר יהיה כמו פעם…. ואז אני כן ירצה להישאר.

בקיצור ממש אין לי כח לחפש עבודה כאשר אני בעצמי לא יודעת אם אני רוצה לעזוב או לא. כי אם מעבירים אותי תפקיד אני ממש רוצה להישאר 🙁

בינתיים הייתי בראיון אחד (ביום החופשי שלי) וממש היה בעייתי מהמון בחינות… מקום שלא הייתי חושבת לעבוד בו אילולי ההורדה. אין לי שום כוחות נפש להמשיך לחפש וחוסר הוודאות הורג אותי…..

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן