אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 5 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מקום להדלקת נרות שבת בסלון
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מקום להדלקת נרות שבת בסלון
-
מקום להדלקת נרות שבת בסלון
פורסם ע"י אילה איליביצקי – כהן חברה on 26/11/2023 ב7:19 amשלום לכולן,
אשמח לקבל רעיונות והשראה לפינת הדלקת נרות בסלון.
תודה רבה.
Moriah Segal הגיבה לפני 1 שנה, 4 חודשים 10 חברות · 19 תגובות -
19 תגובות
-
1451
2166
0
פעילה בקהילה
אנחנו קנינו בבוכרים מדף זכוכית פינתי עגול עם גימור גלי,
על הקיר תלינו בכל צד 3 מראות מלבניות גבוהות וצרות בגובה יורד (באמצע גבוה, צמוד אליו – יותר נמוך ואחריו עוד יותר נמוך) לדעתי יוצא יפה פי אלף מהמדפים המוכנים.
-
985
746
0
פעילה בקהילה
עדינה לסקובסקי
ברשימת תפוצה שלה
הראתה פעם
שיש כזה דבר ספרית קודש
עם אפשרות להדליק בפנים
כמובן שבונים את זה במיוחד שיהיה בטיחותי
-
0
0
0
חברה חדשה
בדיוק חברה שלי עשתה מאוד יפה
קנתה באיקאה שידת besta תלויה ותלתה בפינה צדדית, מעלה הצמידה פלטת זכוכית שהזמינה אצל זגג כדי שיצא חיפוי יפה. כל השבוע יש שם תמונות וקישוטים יפים ובשבת מחליפים את הקישוטים בפמוטים. ממש מקסים.
שימי לב שצריך מקום מתאים שיהיה בטיחותי עם ילדים קטנים כי זה תלוי בגובה ביניים ולא גבוה. לה יש נישה צדדית שבדיוק התאימה ותלתה קצת יותר גבוה.
שתפי מה את עושה
בהצלחה
-
44
16
0
חברה חדשה
אני ביצעתי בנישה בתוך ספריית גבס.
אגב הרקע שיש אני ביצעתי ע”י צביעה ב”ה
-
44
16
0
חברה חדשה
אופס הנה התמונה
-
-
985
746
0
פעילה בקהילה
יש לך ספריה פינתית?
איך זה בדיוק?
זה במקום ויטרינה או בנוסף?
אכפת לך להסביר או לשלוח תמונה?
-
44
16
0
חברה חדשה
צירפתי תמונה קודם.
אסביר קצת יותר הספריה היא לאורך הקיר מהפינה. ובפינה שלה יש מדף אחד לנרות מתחתיו יש ארון לכל הסידורים ניירת ושות’ ובצד השני יש עוד שתי מדפי נוי
הספרייה בנויה רק בגובה כך שתחתיה יש ספה (נוצר מחוסר מקום)
מקווה שהובנתי לא מוצאת כרגע תמונה של כל הספריה
-
1451
2166
0
פעילה בקהילה
-
0
0
0
חברה חדשה
שלום איילה,
היום כבר פחות “הולך” פינות הדלקת נרות
כיום עושים בתוך הויטרינה בעצמה פתח אוירור בטכניקות שונות
הרעיון שיהיה נסתר עם אפשרות פתיחה וסגירה לשבת
וגם שהמדף מעל הנרות יהיה לפחות 20 ס”מ על האשזה בטיחותי לגמרי, מהמם, חוסך מקום ואין שום בעיה של בטיחות
אגב אני כיום מדליקה בתוך הויטרינה (ספריית גבס ישנה) ושמה קליפס בערב שבת על הדלת שלא תסגר עד הסוףבהצלחה!
-
2
2
0
חברה חדשה
טובי, לא תמיד זה קשור “הולך היום” שמעתי מכמה לקוחות שרוצים שלנרות השבת יהיה נוכחות ולא בתוך הויטרינה
בעבר נרות השבת היו במרכז שולחן השבת היום מטעמי נוחות ובטיחות הזזנו אותם הצידה
יש הרבה שמדליקים בתוך הויטרינה כמו שכתבת ויש עדיין את אלו שרוצים את הנרות בחוץ במקום בולט
אילה, השואלת היקרה לא כתבת תקציב, מצב בשטח- יש ארון/ ויטרינה/ קיר פנוי וכד’ באיזה שלב את בלרהט את הסלון
-
1451
2166
0
פעילה בקהילה
מסכימה איתך,
אצלי נרות שבת זה חלק מרכזי מהאווירה השבתית, צריך נוכחות רצינית!
-
-
14
4
0
חברה חדשה
תודה רבה לכל המגיבות!
לגבי הדלקת נרות בתוך הספריה, זה פתרון מאד נחמד אבל אצלי המקום לספריה הוא קטן וחבל לי “לבזבז” עוד מקום להדלקת נרות.
אני לא יכולה להדליק את הנרות בתוך הויטרינה עם שאר כלי הכסף נכון? אני צריכה מדף מיוחד לנרות בתוך הספריה.
לכן העדפתי לשמוע על פתרון דווקא במקום אחר מהספריה.
-
4
4
0
חברה חדשה
אני גם מחפשת רעיון מעניין למדף שיתאים לפינת הדלקת נרות וגם מקום לתמונות
יש לכם רעיון היכן ניתן לעשות דבר כזה? מצ”ב תמונות עם רעיונות למדפים שאני מחפשת
-
4
4
0
חברה חדשה
-
0
0
0
חברה חדשה
את הסגנון של התמונה הימנית למעלה – זה מה שחברה שלי עשתה עם besta תלוי מאיקאה+חיפוי זכוכית בהזמנה מזגג לחלק העליון. מהמם וממש פרקטי היא שמחה מגירות מתחת ואז יש מקום לכל המפתחות וכו – אצלה זה נמצא בקיר של הכניסה לבית מול השולחן אוכל וככה ממש מורגש בשבת וגם פרקטי כל השבוע. אנסה לבקש ממנה תמונה
-
-
-
46
30
0
חברה חדשה
הרעיון הוא, בגדול,
לשלב את פינת ההדלקה, או בספריה או בויטרינה
אפשר גם באזור נוסף בסלון, מול ארון הספרים לדוגמה, אבל שיתכתב וישתלב עם העיצוב הכללי של הסלון.ולא יהיה משהו נפרד שלא מצאו לו מקום, אז שמו אותו בפינה…. 🙂
-
15
8
0
חברה חדשה
כהמשך למטבח, במטבח – חזית דמי,
בסלון- פינת הדלקת נרות, חריצים לאוורור למעלה משולב בחירוץ הנגרות
Log in to reply.