אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
מתלים למעילים / חליפות / כובעים וכדו’ בקיר של פרוזדור
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ מתלים למעילים / חליפות / כובעים וכדו’ בקיר של פרוזדור
-
מתלים למעילים / חליפות / כובעים וכדו’ בקיר של פרוזדור
פורסם ע"י ברכה כללי on 05/12/2024 ב10:13 amאני רוצה לעשות סדר במעילים / חליפות וכו’ וכן מדף עליון לכובעים
ולשים מתלים בקיר בפרוזדור, יש לי קטע קיר ארוך יחסית ונקי
מה מומלץ לעשות?
אני רוצה משהו שיהיה נעים בעין וגם פרקטי מצד הגובה – שיהיה בו גם בגובה של הילדים וגם גבוה יותר
יש איזו חנות מומלצת או משהו מומלץ?
אשמח לקבל רעיונות ועצות
תודה
הניה נוימן מעצבת ואדריכלית פנים הגיבה לפני 2 שבועות, 2 ימים 9 חברות · 10 תגובות -
10 תגובות
-
8100סטטוס תעסוקתי:חברה חדשה
הכי נכון ויעיל זה להזמין מנגר ארון לפי דרישה בכדי לנצל את השטח לפונקציות
ולצרכים שלך.
-
41780חברה חדשה
אנחנו עשינו ארון בכניסה לבית- חצבנו נישה בקיר כדי שהדלתות של הארון יהיו כמו המשך לקיר
ועשינו את הדלתות אותו צבע של הקיר (צבע בתנור). הרעיון עצמו מוצלח מאד אבל אצלנו הארון לא מספיק עמוק
(בחורף במיוחד-עם הנפח של המעילים), וצבע בתנור רגיש יותר בשביל בית עם ילדים.
-
4239300פעילה בקהילה
לי יש נישה וחשבתי לתלות שם מדפים ומתלים ולשים דלת הזזה שהיא מראה,
כך גם ננצל את הנישה וגם ניצור כניסה יפה לבית.
-
40180חברה חדשה
קניתי באיקאה מעמד ממש נח ויפה שהוא גם לתלית מעילים וחליפות ולמעלה שמים תיקים או מגבעות, ממש שימושי ויש לו את המעלה שהוא גם יפה.
בהצלחה
-
680חברה חדשה
אין לי אפשרות בכניסה לבית
זה בפורזדור בתוך הבית ואין לי אפשרות לארון שם – זה יחסום את כל הפרוזדור
מבינה שאין משהו מיוחד
אלא מתלים חביבים כמו שהיו פעם….
תודה
-
2860חברה חדשה
את יכולה להיכנס לאתר של איקאה יש שם שפע רעיונות
https://www.ikea.com/il/he/rooms/hallway/gallery/ikea.com
מחפשים השראה לעיצוב המסדרון? כאן תמצאו טיפים בנוגע לפתרונות אחסון למעילים ומגפיים במחירים משתלמים, אביזרי נוי למסדרון ועוד. היכנסו לאתר וקבלו השראה עכשיו.
-
2860חברה חדשה
ותכלס, זה נישמע הכי פרקטי בשבילך
https://www.ikea.com/il/he/p/tjusig-hat-rack-black-20152634/
יש אותו לאחותי והוא ממש שימושי -
940חברה חדשה
לתוצאות מרשימות יותר
יש גם את אלו…
-
10100חברה חדשה
כמה רעיונות מפינטרסט אפשר לשלב מראה תמונות וכדומה אבל כדאי שלא יהיה יותר מדי עמוס
-
20120חברה חדשה
פרוזדור זה באמת בעיה כיון שהמעבר יכול להתקטן
מה שמותיר את האפשרות רק למתלים ומדפים
אבל גם כזה דבר אפשר לעשות בצורה אסטתית ויפה לא רק כמה מתלים מטמבוריה או מקססטוק
ישנם מתלם כמו שראית שמגיעים עם מדף מעמד לכובעים עיצובים שונים ובצבעים שונים ואת גם יכולה לשים מתלם מעוצבים בבודדים ובגדלים שונים
את יכולה לשלב באמצע מראה ואת יכולה לצבוע את הקיר ולשים מדבקות יפות או כיתוביות שונות
באיקאה באמת יש דברים מעוצבים יותר ויש עוד חנויות רק תחשבני כמה מתלים את רוצה ומה המקום הנח יותר והכי חות תקוע
Log in to reply.