אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 8 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
עיצוב פנים לחדר
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ עיצוב פנים לחדר
-
עיצוב פנים לחדר
פורסם ע"י נחמי בש חשבונאות ויעוץ מס on 28/04/2025 ב7:39 pmשלום,
אשמח לעזרה מהמנוסות,
אנחנו רוצים להוציא מרפסת ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי למקם את הדלת יציאה למרפסת,
מדובר בחדר בגודל 3 מטר על 3 מטר
הקיר של החלון:
הקיר שממנו יוצא הדלת למרפסת:
אני רוצה להכניס בחדר 3 מיטות, מכתביה וארון של 4 דלתות.
מצ”ב שרטוט של הבית.
נחמי בש הגיבה לפני 1 יום, 11 שעות 5 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
1505
2258
0
פעילה בקהילה
בגדול נראה שכדאי לשים את הדלת היכן שהיא נמצאת,
רק אולי להוזיז אותה קצת לכיוון מרכז החדר כדי שתוכלי להשים על הקיר בין הדלתות את הארון (עד הקיר)
-
6
0
0
חברה חדשה
האם אפשרי לשנות את הפתח לחדר שליד המטבח?
פשוט הוא קרוב יותר לסלון
ולא צריך לעבור דרך ‘כל הבית’ למרפסת (סוכות/ אורחים) וכדו’
-
238
154
0
פעילה בקהילה
לא רלוונטי,
החדר השני הוא חדר הורים.
-
-
205
62
0
פעילה בקהילה
היי, בכדי שהחדר לא ייראה יותר מדי עמוס ברהיטים (בגלל שהחדר יחסית קטן) וכן בכדי שיהיה לך אפשרות לגשת לארון גם אם המיטות פתוחות, הייתי ממקמת את הארון מאחורי הדלת כניסה לחדר, וממשיכה על אותו קיר את הכתבייה החישוב הוא 3 מטר קיר תורידי 160 ארון 4 דלתות נשאר לך 140 לכתבייה, את המיטה הייתי ממקמת מתחת לחלון (המיטה כ 2 מטר) נשאר לך בערך 90 ס”מ פתח לדלת אז שוב הפלוס בזה שאפילו כשהמיטות פתוחות ניתן לגשת למרפסת, לארון לכתבייה והכל נראה מסודר…. המון הצלחות!!! חוי לוי מעצבת כבר מעל 14 שנים בתחום ומומחית לניצול חללים וחדרים🙂 תצליחו!!!!
-
42
28
0
חברה חדשה
כדאי גם לחשוב מבחינת המרפסת למה היא אמורה לשמש ואיפה כדאי להכנס אליה
Log in to reply.