אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 13 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
פורניר או צבע בתנור-לארון ספרים-מה מומלץ?
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ פורניר או צבע בתנור-לארון ספרים-מה מומלץ?
-
פורניר או צבע בתנור-לארון ספרים-מה מומלץ?
פורסם ע"י פרי ולס אדריכלות ועיצוב פנים on 30/01/2022 ב11:46 amאשמח לדעת מנסיון שלכן האם צבע בתנור הוא מומלץ לארון ספרים או ממש לא?
גיטי ברים הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 7 חברות · 8 תגובות -
8 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
פורניר זה עץ, צבע בתנור – זה צבע
לכן לא כ”כ הבנתי את ההשוואה ביניהם.
צבע בתנור רגיש יותר לשריטות ודפיקות מאשר פורמייקה, אבל הנראות שלו בלי השוואה.
בד”כ בארון סלוני פחות מתאים פרומייקה
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה02/02/2022 ב11:40 am0
0
0
חברה חדשה
צבע בתנור הכי מומלץ לספריה בסלון וכו..! אני תמיד עןשה את זה ללקוחות שלי-ובה תמיד מרוצים.
-
-
1795
2264
0
פעילה בקהילה
מניחה שהתכוונת לפולימר?
פולימר נחשב לפשרת-ביניים בין הצבע תנור לפורמייקה
גם מבחינת נראות וגם מבחינת חוזק
-
0
2
0
חברה חדשה
לא הבנתם אותי…
לא רציתי הבדל בין פרומייקה לצבע בתנור.
בין פורניר לצבע בתנור-מה יותר איכותי?
-
0
0
0
חברה חדשה
פורניר יותר עמיד
צבע בתנור ניתן לשלוח לצביעה חוזרת (לא זול)
-
0
0
0
חברה חדשה
היי פרי,
בואי נעשה סדר:
פורניר – זוהי שכבת עץ דקה (כמ”מ) המודבקת על לוחות עץ מעובד כמו סיבית, סנדוויץ, mdf וכדו
לכן, כל רהיט שיהיה מצופה פורניר יהיה עמיד וחזק לאורך זמן בעיקר מפני שריטות, מכות, רטיבות קלה וכו… (רק כדי לסבר את האוזן, בפורניר משתמשים היום אפילו במשטחי עבודה במטבחים…)
צבע בתנור שמכונה גם שלייפלק – זוהי בעצם אבקה הנמסה בחום על גבי לוח עץ מעובד. ישנם סוגים שונים של אבקות וזה בהתאם לאלמנט הנצבע (לא דומה צביעת רכב {אבקת פוליאוריתן} לצביעת ספריה {אבקת אפוקסי \ פוליאסטר})
לכן ניתן להבין את הבדלי האיכות: פורניר תמיד יהיה עמיד יותר מצבע בתנור.
במידה ובכול זאת רוצים צבע בתנור יש לשאול את הנגר \ חברה כמה פעמים הם צובעים את הרהיט. (זה נע בין 3 ל5 פעמים) כשכול שכבה נותנת לנו הגנה גבוה יותר למוצר…
מקווה שיעלתי אותך:)
בהצלחה!!
-
0
4
0
חברה חדשה
אם כבר מדברים על פורניר,
יש לי שאלה:
איך מחדשים בכ”ז ספריה מפורניר ?(שחור)
יש לנו ספריה מהממת אבל עקב היותה “ותיקה בעולם”
יש לה שריטות ופגמים.
אשמח לדעת אם יש חומר שיכול לחפות על זה ולחדש את הארון
ואולי גם לשנות לגוון בהיר יותר – וונגה?
-
0
2
0
חברה חדשה
את יכולה לעבור על השריטות עם לורד ארטליין. כן! כן! שחור או חום ומיד לנגב עם סמרטוט יבש לנגב את המסביב
-
-
Log in to reply.