אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 45 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
צביעת כיתת לימוד
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ צביעת כיתת לימוד
-
צביעת כיתת לימוד
פורסם ע"י רות מילר אדריכלות ועיצוב פנים on 29/06/2021 ב2:38 pmלקראת השנה החדשה מעונינים בצבע עבור בית ספר יסודי
יש צורך בהכנסת צבעוניות
יש מישהי שיודעת מה הצבעים הממולצים?
רות מילר הגיבה לפני 3 שנים, 6 חודשים 3 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
020חברה חדשה
כאחת שמציירת על קירות ומכינה קישוטי כיתה כבר כמה שנים.
ההמלצה שלי על צבעי הפסטל- הם משדרים רוגע וילדותיות.
כדאי לשלב ב-2 צבעים ולא אחד.
סגול-צהוב
תכלת-ירוק
אפשר לשחק עם חלוקה לצורות..
<font size=”4″ color=”#ff9900″ face=”comic sans ms, sans-serif”>הודיה בושארי (ניסן)</font>
<font size=”4″ color=”#ff9900″ face=”comic sans ms, sans-serif”>ציירת ואומנית</font>
<font color=”#ff9900″ face=”comic sans ms, sans-serif”>איור דיוקנים אחד על אחד</font>
<font size=”4″ color=”#ff9900″ face=”comic sans ms, sans-serif”>לאתר שלי:</font>
<font size=”4″ color=”#ff9900″ face=”comic sans ms, sans-serif”>http://www.hodayabushari.co.il
</font><font face=”comic sans ms, sans-serif”></font>
<font size=”4″ color=”#ff9900″ face=”comic sans ms, sans-serif”>054-8497475</font>
-
000חברה חדשה
היית ממליצה לעשות קיר עם משולשים? קיר אחד עם צבע?
או לצבוע הכל בצבע שמנת ובגובה 1.30 לעשות 2 קוים אחד ירוק אחד תכלת?או סגול צהוב
-
-
53260מנהלת קהילה
היי בנות
אין לי שום זיקה לאדריכלות, אני יותר בתחום החינוך.
אני מחזקת את מה שהודיה אמרה.
יש המון מחקרים המדברים על סביבה מרגיעה כמונעת אלימות ובעיות התנהגות בבתי ספר.
צבעים כהים הרבה יותר ממריצים- והם יותר מתאימים למקומות אחרים- לא לבתי ספר.
בהצלחה
Log in to reply.