אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 11 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
קיר חי
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ קיר חי
-
קיר חי
פורסם ע"י חני רובין אדריכלות ועיצוב פנים on 12/07/2023 ב12:55 pmשלום לכולן
אני בתהליך שיפוץ לבית שלי, הייתי רוצה ליצור קיר שעליו יתלו אדניות צמחים – עלי תבלין כוסברה, שמיר וכו’
מישהי מכירה מישהו שעושה את זה?
תודה
אביבית אדריכלות עיצוב פנים והום סטיילינג מקצועי הגיבה לפני 1 שנה, 9 חודשים 11 חברות · 16 תגובות -
16 תגובות
-
4
4
0
חברה חדשה
את רוצה קיר לתליית אדניות?
או שיצמחו על הקיר בעצמו?
-
0
18
0
חברה חדשה
זה נקרא קיר ירוק.
ריצ’ארד רוזנבאום אלוף ויש לו יצירות מטורפות.
הוא לוקח רק פרויקטים גדולים.
ישלי מישהו שעושה גם קירות קטנים,
תכתבי לי באישי ואעביר לך מספר.
עדיף לווטסאפ – 0507847349
-
0
0
0
חברה חדשה
יש את חברת green wall
אלופים בסדר גודל וגם המחיר בהתאם…
מצרפת לך פה תמונות של פרויקט שעשיתי איתם
הקיר הירוק אינו במיטבו כעת-שבוע הבא הם אמורים להחליף ללקוחה את הפרחים שנבלו בקיץ(מדובר בפרחי חורף)
-
0
0
0
חברה חדשה
-
6
42
0
חברה חדשה
בנוגע לגידול של ירקות ועשבי תבלין בשטח קטן, יש להיות מודעים היטב להלכות כלאיים:
ריבוי מינים בשטח קטן
במיני ירק ועשבי תבלין, גם כשמרחיק בין המינים כנדרש (15 ס”מ), אין לזרוע יותר מ-4 מינים בשטח שגודלו פחות מ-60 ס”מ (ששה טפחים) על 60 ס”מ.
3. בשטח של 60 ס”מ על 60 ס”מ, מותר לזרוע 5 מיני ירק שונים באופן שמרחיק בין מין למין כנדרש (15 ס”מ). היתר זה הוא רק אם המינים מתפשטים עד ל’מסגרת’ של 60 על 60 ס”מ.
אמנם מצוי בצמח ה’נענע’ (מנטה) שהשורשים המתפשטים מוציאים גבעולים חדשים במקום מרוחק מהגבעול הראשון, ויש להרחיק גם בין אותם גבעולים למין האחר. מאחר וההרחקה הראשונה עלולה להתבטל בלי שימת לב, ראוי לשתול נענע במרחק ניכר ממינים אחרים, או בתוך מיכל שימנע את התפשטותו.
פרטים מלאים באתר של ביהמ”ד להלכה בהתישבות החקלאית.
-
985
746
0
פעילה בקהילה
מה העלות של כזה דבר?
לקיר קטן ?
-
0
2
0
חברה חדשה
יש לי משהי שיכולה להסביר איך עושים את זה במו ידיך, זה לא מסובך.
בכל מקרה, כדי שזה יעבוד הקיר צריך להיות במפנה דרומי או מערבי. וצריך כמובן לדאוג לחיבור מים וניקוז מצוין!.
בהצלחה!
אם תרצי פרטים , בשמחה.
-
0
0
0
חברה חדשה
אשמח מאוד לשמוע איך עושים את זה
-
-
15
0
0
חברה חדשה
-
-
-
0
4
0
חברה חדשה
-
-
0
2
0
חברה חדשה
-
0
2
0
חברה חדשה
אולי שחני רובין תעלה לכאן את כל התובנות?
לטובת כולן
-
0
0
0
חברה חדשה
בינתיים אין תובנות 😏
יש רק פנטזיה….
כשיהיו מבטיחה להעלות בע”ה
-
-
-