אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 11 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
אדריכלית עם נסיון בהגשת היתרי בניה בירושלים?
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ אדריכלית עם נסיון בהגשת היתרי בניה בירושלים?
אדריכלית עם נסיון בהגשת היתרי בניה בירושלים?
פורסם ע"י נחמי גרומן אדריכלות ועיצוב פנים on 23/11/2023 ב1:17 pmעד כמה חייבים להצמד להיתר -בפנים הבית?
חריגה של 1 מ' במדרגות – בעייתי?
תודה מראש
אהובה מאיר הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 3 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
חברה רשומה
יש אחת שרוצה להשאיר מס' ואתקשר אליה?
או תשלח פרטים באישי.
זה חשוב לי מאוד! ויעזור לי מאוד!
פעילה בקהילה
הי,
בעיקרון שינויים בתוך הבית אפשר לעשות מה שרוצים כל עוד הדבר לא משנה את חזית הבניין,
לגבי השאלה שלך-השטח של המדרגות בד"כ יורד מסך השטחים הכללי
ככה שאם תקטיני את המדרגות קיבלת עוד שטח עיקרי שלא אושר לך בהיתר
אם את מגדילה את המדרגות אז לא חושבת שיש בעיה (מכיוון שהפסדת שטח עיקרי)
אם יבוא פקח של עיירת ירושלים אין לי מושג אם יהי אכפת להם מזה או לא
בהצלחה
חברה רשומה
הבנתי את הרעיון של להפסיד / להרוויח שטח עיקרי
אבל השאלה היא גם על קירות פנימיים –
בטוחה שאפ' להזיז /להוסיף / להוריד קירות פנימיים שאינם מופיעים בתכנית ההיתר?
פעילה בקהילה
<div>מעתיקה לך מהגוגל:</div>
החוק אינו דורש, קבלת היתר בניה לשם ביצוע "שינוי פנימי בדירה". "שינוי פנימי" מוגדר בחוק כשינוי שאינו נוגע לצד החיצוני של הבניין, אינו פוגע בחזיתו או במראהו או בשלד של הבניין או ברכוש משותף או בצנרת או ציוד אחר המשרתים גם דירות אחרות, אינו פוגע בזולת ואינו משנה את שטחה של הדירה או את מספרן של יחידות הדיור.
חברה רשומה
מדרגות נחשבות חלק מהשלד של המבנה ולכן שנוי במדרגות מחייב היתר.
Log in to reply.