אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 50 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
איזו הצעה הכי תדבר אליך?
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ איזו הצעה הכי תדבר אליך?
-
איזו הצעה הכי תדבר אליך?
פורסם ע"י שפרה שאג מיתוג שיווק ופרסום on 09/01/2025 ב1:13 amאדריכלית? חשובה לי הדעה שלך!
איזו הצעה יכולה לשכנע אותך לפנות לממדלת חדשה שלא התעסקת איתה עד היום? כמובן אחרי שהתרשמת מההדמיות שלה…1. על כל הפניה של לקוח תקבלי 10-15 אחוז
2.אחרי 3 פרויקטים שהפנית- תקבלי הדמיה חינם
3.יש לך רעיון אחר? אשמח לשמוע!
כל תשובה תעזור לי מאד! תודה גדולה!
שלוש שש אפס הדמיות הגיבה לפני 4 שעות, 47 דקות 6 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
200חברה חדשה
אותי ישכנע קבלת אחוזים על כל הפניה!
כמובן אחרי התרשמות מתיק עבודות!
-
5968160פעילה בקהילה
עמלת הפניה מקובלת מאוד בכל הפנית לקוח מבעל מקצוע אחד לאחר, לא רק במצב של הפניה למישהי חדשה שלא עבוד איתה עדין
(שיעורי העמלה, אגב, יכולים להגיע גם ל-25%, תלוי בהיקף הפרוייקט ונורמות בענפים שונים)
-
880חברה חדשה
אני גם חושבת שאחוזים מכל הפניה
-
1260מנהלת קהילה
מה את מתכוונת בהפניית לקוחה?
שהמעצבת תפנה את הלקוח שלה לממדלת?
או שהמעצבת תפנה קולגות שלה לממדלת? -
2220חברה חדשה
אני חושבת שזה תלוי האם המעצבת משלמת על השרות של ההדמיות או האם הלקוח משלם, אם הלקוח משלם ולא כלול בחבילה של המעצבת אז המעצבת תעדיף עמלה, אבל אם המעצבת משלמת על ההדמיה כי זה כלול בחבילה שלה אז היא תעדיף אחרי 3 פרויקטים אחד מתנה.
-
1260מנהלת קהילה
יפה, פיצחת את זה גאוני 🙂
-
Log in to reply.