אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
ארון הזזה
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ ארון הזזה
-
ארון הזזה
פורסם ע"י מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים צילום ומולטימדיה on 08/06/2022 ב8:18 amשלום
אני רוצה לברר על חברות של ארון הזזה
אני רוצה ארון טוב וחזק אבל גם במחיר סביר
שמענו על חברת ר. א וכן על חברת אגם
מה ההבדל והאם הוא משמעותי כי המחיר כן משמעותי
חשוב לי טוב אך במחיר שפוי
מה אומרות?
אולי יש לכן ידע על חברה אחרת שהיא טובה ואכותית וזולה?
תודה רבה
יעזור מאוד
מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 9 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
אני עשיתי ר.א לפני5 שנים מרוצה מאד
גיסתי שעשיתי בעקבותיה יש לה ארון 2.4 הזזה של ר.א לחדר ילדים שמשמש 6 ילדים מרוצה מאד מאד נראה כמו חדש
-
הבנתי שר.א היא חבר באמת מאוד טובה
אבל גם מאוד יקרה
המוכר המליץ על אגם כתחליף
האם היא באמת חברה טובה? כי הפער משמעותי
אם ההבדל קריטי אז כמובן ר.א
השאלה אם יש מתחרה טוב וזול
-
בזמנו גם אחד המוכרים ניסה לדחוף לי חברת אגם
אבל אחרי שהייתי ב10 חנויות וכולם אמרו לי ר.א לעומת 1 שאמר אגם
הלכתי על ר.א. בתוספת המשפחה מסביב שעשתה גם ר.א.
פירקתי אותו פעמיים (כי עברנו דירה ) אצל נגר
ונשאר כמו חדש
-
שלום מלי,
לגבי החברות- ר.א היא אכן חברה מעולה לארונות הזזה,
ממש מרוצים מזה.
אבל הבנתי מכאלה שלקחו אגם שהם גם מרוצים (לא יודעת לגבי פירוק והרכבה מחדש…).
רק מוסיפה, שיש היום ארונות הזזה מרחפים בלי מסילה, הבנתי שזה ממש מעולה (לא מניסיון אישי).
וכן יש את הארון עם המנגנון לסגירה במישור אחד- שטוח, ג”כ בלי מסילה וזה נראה מושלםםםםם!
קצת יותר יקר וממש שווה, עשיתי לכמה לקוחות שרצו דווקא ארונות הזזה, וזה יצר מראה נקי ומשולם.
הרבה הצלחה!
-
רא היא חברה אכן איכותית. חשוב לא לוותר על טריקה שקטה בדלתות. בעניין ארון רחף אין דבר כזה בלי מסילות כי הדלתות נוסעות על מסילות אך הן מוסתרות לא רואים אותם חיצוני. הדלתות הם כמעט מלמעלה ללמטה זה אכן הרבה יותר יפה אבל גם הרבה יותר יקר!
יש את חברת קסטל שגם המסילות שלהם מצויינות. יש להם חיפויי אלומניום מסביב לכל הארון שזה מצויין מבחינת מים. נקודה אחרת חשובה: לא מומלץ בכלל לעשות ארונות הזזה מסנדוויץ! רק מMDF או מלמין.
-
-
הסנדוויץ הוא חומר רך יותר מקבל כיפוף יותר מהר. כיוון שבהזזה קריטי המקבילות בין החלק העליון לתחתון אחרת הדלתות לא יסגרו עד הסוף. לא מומלץ לעשות אותו מסנדוויץ
-
אני חולקת על זה.
וודאי שסנדוויץ עדיף. רק דלתות מMDF. כל השאר סנדוויץ איכותי.
-
למה לדעתך עושים דלתות מmdf למה לא לעשות גם אותם מסנדוויץ?
הבעיה היחידה של mdf היא לא חוזק. מבחינת חוזק זה חזק מאד הבעיה שלה זה מים. כשיש הרבה מים זה מספח את המים ומתנפח ואת זה אפשר לפתור אם צריך! בדרכים אחרות כמו פרופיל אלומניום\כמו במה עם רגליים….
-
-
-
-
ממה ששמעתי מנגרים, יש שממליצים באמת בארונות הזזה ללכת על שילוב של סנדביץ + MDF
-
ממה שאני ביררתי לפני שעשיתי ארון הזזה:
1. ר.א. אכן איכותי מאד.
2. אם אין לך אופציה להעברת דירה בקרוב[ דירה שלך, לא שכירות]
אכן לא לעשות סנדביץ……
mdf חזק לא פחות אך לא ניתן לפירוק… -
אני צריכה להגיד לחברה איזה סוג אני רוצה?
או שאני הולכת לפי הסטנדרט שלהם?
וכן אני קונה את זה לדירה שלי בעז”ה כך שזה לא צפוי לפירוק
Log in to reply.