אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
בעניין טפט קיר
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ בעניין טפט קיר
-
בעניין טפט קיר
פורסם ע"י ציפי בריזל אדריכלות ועיצוב פנים on 25/10/2021 ב11:40 amשלום חברות יקרות
אני מבצעת עכשיו עיצוב פנים לחדר ציבורי עם הרבה תנועה בחדר וכסאות צמוד לקירות, אני מתכננת טפט בשליש הנמוך של הקיר, מה דעתכן גם מבחינת יופי וגם מבחינת חוזק? יש רעיונות אחרים מומלצים יותר חדישים יותר? חייב שיהיה עמיד מאוד.
חשוב לי לשמוע דעה מבעלות הניסיון בעניין
פרי ולס הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 9 חברות · 10 תגובות -
10 תגובות
-
000חברה חדשה
טפט מתקלף עם הזמן.
יש אמנית קיר שצובעת ומקשטת את הקיר בצבעי טמבור עמידים באיזה דוגמא וטקסטורה שאת מעוניינת, זה רחיץ
ונשאר לאורך שנים.
קחי טלפון דברי איתה היא תסביר לך.
מיכל אסרף 0527634248. היא יוצרת דברים מדהימים על הקירות
-
000חברה חדשה
יש היום טפטים איכותיים מאוד
מבלי להוריד בערכה של צביעה, גם קיר צבוע מתלכלך/ נדפק / נהרס עם השנים
-
000חברה חדשה
איפה אני יכולה למצוא טפטים איכותיים לסלון שנשמרים לאורך זמן?
אשמח לשמוע המלצה על חנויות
-
-
000חברה חדשה
בשביל לשמור על הקיר (לא משנה אם צבע או טפט) יש להרכיב בגובה של מטר (בגובה שמשענת הכיסא יוצרת שיפשוף בקיר) סטריפ של כ 25 ס”מ מפספקט שקוף,
קצת מכער את הקיר אבל בחדר שיש בו הרבה תנועה וכיסאות ליד הקיר זה חובה!
אם תרצי אני יכולה להשיג לך תמונה שתביני מה הכוונה..
-
020חברה חדשה
יש חומרים רבים שאפשר לשים לחיפוי קירות. במיוחד במקומות ציבוריים.
רק תלוי מה סגנון העיצוב. והתקציב.
תנסי ללכת על החיפוי תלת מימד של שירן. אפשר לצבוע אותו כמו קיר.רחיץ וקל לישום.
אם את רוצה דוקא טפט, תוכלי להזמין דרך דפוס. יהיה לך הדוגמא שמתאימה בדיוק לחלל. וכן מדפיסים באיכות מצוינת לניקוי. נקרא: וניל.
בהצלחה
-
240חברה חדשה
חסידה באיזה דפוס מדפיסים על וניל?
-
020חברה חדשה
בכל דפוס שתבקשי.
-
-
000חברה חדשה
הי בוקר טוב!
אחרי בדיקות שטח מטורפות שאני עשיתי אני יכולה לומר לך ש:
לגבי טפט באמת מומלץ לעשות טפט וניל אך מתקלף עם הזמן…
לגבי צבע אפשר באמת לעשות ציור קיר מרשים שמחזיק מעמד יפה- מבצעים עם צבע פוליאור על בסיס שמן או מים
אני עובדת הרבה עם רחל מנת היא אלופה!!!-0527629654 זה באמת צבע רחיץ, אך גם צריך לחדש עם הזמן כשיש פגיעות בקיר, לגבי נקיון פשוט מאוד עם ספוג הפלא וכו’
מה שאני ראיתי שהכי מחזיק מעמד זה חפוי קיר כמו שעושים במסדרונות של בתי חולים, קצת יקר אבל שווה ואפשר לעשות מלאאאאא דוגמאות,
יש את חברת ח.ג. סחר הם תותחים בזה!
מנסה להשיג לך תמונה אבל שווה לך לדבר איתם…
מהנסיון שלי זה עמיד ממש
-
000חברה חדשה
מצרפת לך תמונה של דוגמא של חפוי שעשיתי.
לא מספיק מרשים בתמונה…
אבל ממש יפה ונותן פתרון מושלם
-
-
020חברה חדשה
יש חנות חדשה במודיעין עילית קוראים לה walltop-יש להם חומר חדש של חיפויי קירות מטורפים!עמידים במיוחד!
שווה לכם להתקשר לליבי כהן 0527615081
Log in to reply.