אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 9 דקות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
גודל מינימום של יחידת הורים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ גודל מינימום של יחידת הורים
-
גודל מינימום של יחידת הורים
פורסם ע"י שטרנפלד מרים שטרנפלד חשבונאות ויעוץ מס on 14/08/2022 ב12:39 pmשלום לכן מעצבות פנים,
אני עכשיו באמצע בניה וחל שינוי בגודל הדירה העתידית.
אשמח לשמוע חוות דעתכן כמה המינימום של יחידת הורים מאורכת שיכולה להיות?
אני מדגישה שהאפשרות השניה היא בכלל בלי יחידת הורים.
ולכן אני רוצה לדעת מה המינימום של המינימום למקלחון/אמבטיה שרותים וכיור קטן.
תודה מראש!!
מלכי הרשקוביץ הגיבה לפני 2 שנים, 7 חודשים 5 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
10
22
0
חברה חדשה
מינימום רוחב 80-85
אורך אם אפשר 2.40 זה ממש מצוין. צד אחד שירותים צד שני מקלחת ובאמצע הדלת (עדיף הזזה או מתקפלת) וממול הדלת כיור קטן. אפשר גם פחות נגיד 2.20 ועדיין בסדר. יש שעושים גם פחות אבל אז הכל נהיה ממש צפוף.
אם יש לך רוחב של 1.40 (ואולי גם 1.30) אז כבר אפשר לעשות אמבטיה ואפשר גם לקצר את האורך ל-1.5 וזה יוצא כבר כמעט ריבוע.
יש שעושים אמבטיה ברוחב של 1.10. אני לא מתחברת לזה. מעדיפה כבר מקלחת נוחה יותר מאשר אמבטיה קצרה כ”כ.
-
7
2
0
חברה חדשה
צודקת שבאורך מספיק 2.40 ואפילו 2.20
אבל אני לא זוכרת יחידה של פחות מתשעים רוחב
זה כבר ממש צפוף
-
44
42
0
חברה חדשה
אם את מדברת ממש על מינימום מכירה 2 דירות שיש להם שירותים
ובקיר מול שמו אינטרפוץ עבור מקלחון ,
כשמתקלחים השירותים בעצם מתרטב אבל שניהם מרוצים מאוד מאוד!
-
0
0
0
חברה חדשה
משהו חשוב שיכול להוסיף-לא צריך כיור בתוך השירותים עדיף לשלב בחוץ משהו נח עם ארון ואז אפשר להקטין קצת את השירותים
-
0
6
0
חברה חדשה
אם מדובר על יחידה ריבועית, כמה המינימום?
-
10
22
0
חברה חדשה
לכאורה לא פחות מ1.5 מטר על 1.5 מטר
אולי אפשר 1.40*1.40
-
Log in to reply.