אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 14 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
דרושה סטודנטית לאוטוקד
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ דרושה סטודנטית לאוטוקד
-
דרושה סטודנטית לאוטוקד
פורסם ע"י איילה רוז אדריכלות ועיצוב פנים on 03/05/2022 ב10:35 pmשלום, אשמח לעזרה אם מישהי מכירה/ תוכל להעביר את ההודעה:
מחפשת סטודנטית לאוטוקד שתשמש כמורת עזר, בתשלום סימלי. בבני ברק. יש לי קליטה טובה.
נא לפנות לטל: 0532454201. תודה!!
איילה רוז הגיבה לפני 3 שנים 4 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
לא ממש הבנתי מה את צריכה אולי אוכל לעזור לך תפרטי יותר
-
92
14
0
פעילה בקהילה
תתודה רחלי.
מחפשת מישהי שיודעת אוטוקד, כדי שתשמש לי כמורת עזר. עדיף מישהי שכרגע סטודנטית לעיצוב פנים, עמ שיהיה בתשלום סימלי.
אם עדין לא מובנת, תשאלי אותי שאלה ספציפית
-
2
0
0
חברה חדשה
-
-
92
14
0
פעילה בקהילה
אחדד עוד דבר, אין לי שאלה ספציפית על פקודה כלשהי באוטוקד, אלא צריכה שישבו איתי כמו שיעורי עזר.
-
0
4
0
חברה חדשה
הייתי ממליצה לך להצטרף לרשימת התפוצה של נעמי זונאבנד, היא מורה שלי והיא סופר אלופה,
https://mitcadmim.com/reshimat%20tfutza
ויש לה גם ספר עם הפקודות והכל בצורה ממש מסודרת
הייתי שמחה לעזור לך פשוט אני גרה בירושלים אם תרצי שננסה בפלאפון או בזום אולי זה יכול ללכת
-
-
0
0
0
חברה חדשה
את יכולה ליצור איתי קשר במייל
יהיה לי קל יותר
-
92
14
0
פעילה בקהילה
תתודה למגיבות!!! מעדיפה קודם לחפש מישהי פרונטלי.
רחלי גרליץ, לא מוצאת את המייל שלך. יותר מסתדרת בווצ.
המייל שלי [email protected]
Log in to reply.