אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
דרוש מידע אודות חנויות ריצוף בשיתוף עם מעצבות פנים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ דרוש מידע אודות חנויות ריצוף בשיתוף עם מעצבות פנים
דרוש מידע אודות חנויות ריצוף בשיתוף עם מעצבות פנים
פורסם ע"י מיכל כהן אדריכלות ועיצוב פנים on 12/01/2026 ב8:08 pmאשמח לדעת מאיזה חברות של ריצוף ניתן לקבל תשלום למעצבת פנים כאשר אני מפנה לקוח.
וכמה אחוז בדר"כ הם משלמים
תודה.
דבורה מעצבת פנים הגיבה לפני 2 שבועות, 6 ימים 5 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
חברה חדשה חזיבנק אלוני אינסייד טפולסקי…. אני חושבת שכל החנויות הגדולות נותנות בסביבות ה 10 אחוז
מנהלת קהילה כל החברות הגדולות נותנות % 10
אחים לוי , חזי בנק, ועוד..
בהצלחה
חברה חדשה מבחינה הלכתית את חייבת ליידע את הלקוח שאת מקבלת כסף מהחנות אחרת זו הונאה.
חברה חדשה בקשר לקבל אחוזים מהחנות, שאלתי רב של העדה החרדית בענין דיני ממונות,
בעקרון אסור לקחת יותר מהלקוח ולתת לי מבלי לידע אותו, אבל פה יש אבל, היות והחנויות מבינות שהלקוח בידיים שלנו ואנחנו הם אלה שיכולים להביא אותו בגלל זה יש מצב שהוא מוכן לתת לנו במקום לפרסומות אחרות,
סיכמנו שאני קובעת את הפגישה של החנות והלקוח, ואפילו באה אתו, כמובן שהולכים ליותר ממקום אחד, ושהוא נותן את הצעת מחיר אני אומרת לו שהיינו בכמה מקומות וצריך להחליט ואז אני שואלת על תגמול של המעצבת,
ככה הוא מבין כמו שכולנו מבינות אין מלאכים אנחנו עובדות כדי להתפרנס ואם אתה נותן למעצבת היא תביא את הלקוח אילך,
כ'כ הרב פסק גם על דברים נוספים שאם המעצבת משלמת ועושה את הקניה דרכה היא יכולה לקחת יותר כסף כי מותר למכור במחיר יותר יקר ממה שקנו את המוצר, וזה מבחינתו הכי טוב,
חברה חדשה יש חנות בנווה יעקוב זולה וטובה הוא מאוד הגון, ונותן 10 % למעצבת, מי שלוח אצלו הוא דואג על ברזים וכלים סניטרים למחיר מוזל,
קרמיקה נפוליטו
אריה 0586926505
עדיף שתגידו שהמעצבת פינק שלחה אותכם, התגמול שלכם והוא צריך לדעת ששירות טוב עובר בין המעצבות
Log in to reply.