דרוש מידע אודות חנויות ריצוף בשיתוף עם מעצבות פנים

קדם Forums אדריכלות ועיצוב פנים דרוש מידע אודות חנויות ריצוף בשיתוף עם מעצבות פנים

• איילת כהן

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    13/01/2026 ב3:28 am
    חברה חדשה

חזיבנק אלוני אינסייד טפולסקי…. אני חושבת שכל החנויות הגדולות נותנות בסביבות ה 10 אחוז

• אמילי נגר

אדריכלות ועיצוב פנים
    מובילה
    14/01/2026 ב2:41 pm
    מנהלת קהילה

כל החברות הגדולות נותנות % 10

אחים לוי , חזי בנק, ועוד..

בהצלחה

• שרה שור

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    15/01/2026 ב10:18 am
    חברה חדשה

מבחינה הלכתית את חייבת ליידע את הלקוח שאת מקבלת כסף מהחנות אחרת זו הונאה.

• דבורה מעצבת פנים

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    15/01/2026 ב1:28 pm
    חברה חדשה

בקשר לקבל אחוזים מהחנות, שאלתי רב של העדה החרדית בענין דיני ממונות,

בעקרון אסור לקחת יותר מהלקוח ולתת לי מבלי לידע אותו, אבל פה יש אבל, היות והחנויות מבינות שהלקוח בידיים שלנו ואנחנו הם אלה שיכולים להביא אותו בגלל זה יש מצב שהוא מוכן לתת לנו במקום לפרסומות אחרות,

סיכמנו שאני קובעת את הפגישה של החנות והלקוח, ואפילו באה אתו, כמובן שהולכים ליותר ממקום אחד, ושהוא נותן את הצעת מחיר אני אומרת לו שהיינו בכמה מקומות וצריך להחליט ואז אני שואלת על תגמול של המעצבת,

ככה הוא מבין כמו שכולנו מבינות אין מלאכים אנחנו עובדות כדי להתפרנס ואם אתה נותן למעצבת היא תביא את הלקוח אילך,

כ'כ הרב פסק גם על דברים נוספים שאם המעצבת משלמת ועושה את הקניה דרכה היא יכולה לקחת יותר כסף כי מותר למכור במחיר יותר יקר ממה שקנו את המוצר, וזה מבחינתו הכי טוב,

• דבורה מעצבת פנים

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    15/01/2026 ב1:39 pm
    חברה חדשה

יש חנות בנווה יעקוב זולה וטובה הוא מאוד הגון, ונותן 10 % למעצבת, מי שלוח אצלו הוא דואג על ברזים וכלים סניטרים למחיר מוזל,

קרמיקה נפוליטו

אריה 0586926505

עדיף שתגידו שהמעצבת פינק שלחה אותכם, התגמול שלכם והוא צריך לדעת ששירות טוב עובר בין המעצבות

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן