אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 11 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
האם לכל אדריכלית ומעצבת פנים יש ביטוח שמכסה מתביעות ונזקים שנגרמו על ידה?
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ האם לכל אדריכלית ומעצבת פנים יש ביטוח שמכסה מתביעות ונזקים שנגרמו על ידה?
-
האם לכל אדריכלית ומעצבת פנים יש ביטוח שמכסה מתביעות ונזקים שנגרמו על ידה?
פורסם ע"י טליה שוורץ מנהלת קדם on 17/10/2023 ב2:27 amשואלת בשביל חברה.
האם מקובל שכל אחת שעובדת בתחום מבטחת את עצמה מחשש לנזקים וטעויות שיכולות לקרות על ידה חלילה?
אולי לא מעצבות פנים.. אבל אדריכליות? נשמח לכל מידע
מיכל גנדל הגיבה לפני 1 שנה, 8 חודשים 5 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
0
2
0
חברה חדשה
מקובל וחשוב מאוד!!!
בדר”כ היקף הביטוח הוא לפי היקף העבודה (ולכן שי הבדל בין מעצבת לאדריכלית מבחינת גובה הביטוח)
בנוסף חשוב לעשות גם ביטוח תאונות עבודה
-
48
42
0
חברה חדשה
יש לכם מקום ספיציפי שמתמחה בזה…
-
34
24
0
חברה חדשה
אשמח לשמוע מידע על כזה ביטוח עבור מעצבת פנים
כמובן שאני תמיד מוסיפה שורה שכל התוכניות הם בכפיפות לחוקים ,תקן וכו ואם יש סתירה בין התכנית לביצוע בפועל יש להודיע על כך לבעל הדירה
ובפרט כשאני עובדת עם דירות ישנות שהקירות לא מאד שרים ויכול להיות סטייה במדידות בגלל זה שמשליכות על התכנית אני מזהירה ומדגישה ללקוח וכמובן מדגישה הערה על התכנית שהכל חייב להיות על פי מדידות בשטח
וכן שכל התכניות כפופות לאישור הלקוח ואחרי אישורו זה יורד מאחריותי.
-
352
54
0
פעילה בקהילה
מעצבות פנים פחות בבעיה,
נראה לי שמספיק שהן מדגישות בחוזה שהן רק ממליצות (על תכנון, על חומרים, צבעים, רהיטים, תאורה, טקסטורה, וכו’ וכו’), וכל ההחלטות והבחירות באחריות בלעדית של הלקוח, ועל זה הלקוח חותם.
כך נראה לי.
באדריכלות זה אכן יותר אחריות–
Log in to reply.