אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
הדמית יחידה
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ הדמית יחידה
-
הדמית יחידה
פורסם ע"י מרים שושן MESH STUDIO הדמיות אדריכלות ועיצוב פנים on 05/02/2023 ב3:28 pmמשתפת 2 אופציות הדמיה ליחידה.
אשמח להערות/ הארות ואיזה עיצוב יותר אהבתם….
רות מזרחי הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 8 חברות · 8 תגובות -
8 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
מיוחד!!!!
ממש כישרון…..
לדעתי-עניין של טעם, אני אחת שאוהבת מאד לשלב כפרי, לכן התחברתי להדמיה עם העץ
אבל שתיהן מהממות
רק שימי לב שבהדמיה עם העץ יש שם מסגרת דקורטיבית על הקיר מעל השולחן, שלא כ”כ
קשורה לעיצוב בכללי, שהוא לגמרי מודרני,
ומתאימה יותר לסגנון קלאסי/וינטג’-
216
162
6
פעילה בקהילה
תודה,
וצודקת לגבי המסגרת, מה ששלחתי לא היה העדכני מצרפת את העדכני…
-
-
5
0
0
חברה חדשה
ואוו אוהבת את הביצועים שלך להדמיות!
את ממש מרגישה שאת בכחול באוויר וזה לא נגמר בצבע של הספא/ כיסא- תמונה הכנסת תאורה קרה וחמה בהתאם לסגנון- וזה מדהים בעיני!
אני התחברתי יותר לסגנון של השחור- כחול-לבן פחות לכפרי…
אם בכל זאת את מתחברת לכפרי – כדאי לפתח אותו עוד.
השתמשת במספר גוונים של חום- בארונות, שיש, כיסא וגם עץ טבעי… חושבת שצריכה להיות יותר ממוקדת עם הגוונים- הייתי מחליפה את הכיסא אולי לשחור שיתאים לשיש/ פלסטיק שקוף- ואת הארונות הנמוכים גם מנסה לקשר לצבעים הקיימים בחלל.
אבל הכל ענין של טעם……בהצלחה!
ו.. הביצועים שלך מדהימים!! -
0
0
0
חברה חדשה
אלופה, הדמיות מהממות !
לגבי התכנון לא יודעת אם זה קשור אליך, ואם בשלב כזה משנים.אבל במטבח אחרי הכיריים א”א כ”כ לנקות למה שלא יזיזו את הכיריים הכי לשמאל ואז אפשר לרווח את הכיורים שהם ממש צמודים ולא כולם יאהבו את זה ?
-
0
0
0
חברה חדשה
מקסים! הכפרי נותן תחושה יותר חמימה ורגועה, אבל זה ענין של טעם הלקוחה.
-
56
20
0
פעילה בקהילה
מהמהם
לדעתי הכפרי קצת כבד לכזה יחידה קטנה -
28
12
0
חברה חדשה
ואו הדמיות יפות מאוד שניהם יפים …..הייתי הולכת על הכחול אבל מנסה להכניס עוד צבע הכל יותר מדי אותו גוון אולי את הספה תתני בצבע אחר
בהצלחה
-
51
28
0
פעילה בקהילה
מהמם!
אני אוהבת יותר את אופציה 2
הייתי משדרגת עם ברז זהב ושיש יותר בהיר עם גידים זהב שישתלב עם העץ וצבע הארון -לדעתי יהיה מושלם יותר מואר נוטף סטייל!
צבע הכסאות לדעתי לא ככ קשור.
Log in to reply.