אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 5 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
הדמית מטבח באופן עצמאי
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ הדמית מטבח באופן עצמאי
הדמית מטבח באופן עצמאי
פורסם ע"י שרה א אומנות הבמה והפקות תוכן on 26/08/2025 ב9:23 amשלום אני לקראת בנית מטבח חדש
אין לי תקציב להדמיה
הבנתי שיש אתרים חנימים שיכולים לתת לי כיוון של הדמיה למטבח כמובן לא ברמה מקצועית
משהי מכירה אתר כזה?
אסתר 😊 הגיבה לפני 4 חודשים, 1 שבוע 4 חברות · 6 תגובות- 6 תגובות
פעילה בקהילה שלום שרה,
אני מכירה אישית שני אתרים מעולים להדמיות,
באמצעות הבינה.
כמובן לא ברמה מקצועית ושיווקית, אלא ברמה האישית,
לסקיצות וכו'..
האתרים הם: Prome Ai, leonardo
בנוסף, יש באתר של בלורן ממשק מסוים של הדמיות,
בוחרים מטבח בגודל הרצוי ואת החומרים שלו.
בהצלחה רבה!
חברה חדשה לפני הדמיה את צריכה תכנון מוקפד בהתאם לצרכים שלך. מטבח זו הוצאה כספית נכבדת ולא כדאי לוותר על שרותי מעצבת.זהו חיסכון שלא במקומו. לאחר שיש לך תוכנית טובה ממעצבת,בחברת מטבחים יתנו לך הדמיה חינם אם תזמיני אצלם את המטבח.
ותיקה יש לי עיצוב לכל הבית ולמטבח תכננתי את כל הבית
לא נראה לי שאני ייקח א כל המטבח מחנות אחת
חברה חדשה לא הבנתי מה הפרוש "אני יקח את כל המטבח מחנות אחת" .החלק המשמעותי במטבח זה הנגרות. את מתכוונת לומר שתלכי לנגר פרטי? אם כך ,כדאי באמת שתהיה לך הדמיה ,יותר בשבילך מאשר לנגר.כי הנגר יסתדר טוב גם עם תוכנית נגרות ברורה ומפורטת ללא הדמיה.
פעילה בקהילה אם רוצה לעשות בעצמך אני ממש מליצה על האתר-הבינה הזאת
זה גם תלת מימד וגם דו מימד וגם אפשר ליצור שם הדמיות בשניות בלי רקע וידע קודם בכללפשוט מתנסים… יש מלא בחינם אבל יש דברים שצריך לזה אופציות בתשלום- אבל אפשר להסתדר מעולה בלי זה..
קוראים לזה הום סטיילר- זה באנגלית אבל אני משתמשת בתרגום גוגול וזה יחסית ברור..
https://www.homestyler.com?invitationCode=5899PeBQבהצלחה!
Log in to reply.