אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני יום אחד
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
המלצה לנגר או חנות מטבחים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ המלצה לנגר או חנות מטבחים
-
המלצה לנגר או חנות מטבחים
פורסם ע"י דליה רואה בריאות תזונה והתעמלות on 02/07/2025 ב11:03 amאשמח לדעת מה עדיף למטבח, נגר או חנות מטבחים
מבחינת מחיר ואיכות,
ואם תוכלו להמליץ על נגר או חנות למטבח באזור מודיעין עילית,
תודה רבה !!
פרידה טיקוצקי הגיבה לפני 2 שבועות, 4 ימים 9 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
הי דליה
עבודה טובה גם נגר יכול לייצר וגם חברה- חשוב מאד לשמוע לקוחות ממליצים.
מבחינת מחיר זה משתנה- לאחרונה הוצאתי מטבח להצ”מ וההפרש בין 2 נגרים (לא חברה) היה פי 2!!!!
שניהם יהודים…
גורם נוסף שכדאי לקחת בחשבון זה התוכנית עצמה- יש לך?
-
אכן כמו שרייזי אמרה, נגרים יכולים להיות מעולים, וגם חברות.
ממליצה לך על הרמוניקה במודיעין עילית
-
דליה, אנחנו לקחנו נגר למטבח שלנו
ויש לי כמה דברים לומר לך על זה
1. נגר יכול להיות מקצוען ולהביא עבודה מעולה, ובד”כ יהיה זול יותר מחברת מטבחים
אבל-את צריכה לדעת בדיוק מה את רוצה
הבנתי שחברות מטבחים יותר נותנות לך מענה כולל וייעוץ לגבי כל העיצוב הכולל של המטבח
נגר-מה שאת מביאה לו הוא עושה, אבל אין לו מחשבה כוללת על המטבח. פשוט תביאי לו תוכנית והוא יעשה אותה הכי טוב שהוא יודע
חברת מטבחים יותר מתכללת את כל הפרויקט הזה שנקרא מטבח, ואפשר יותר להתייעץ איתם
אני לא יודעת, אולי זה משתנה מנגר לנגר, אצלנו זה היה ככה
ואנחנו מאד מאד מרוצים מהנגר שלקחנו-מטבחי הנגר
אבל את כל עבודת הבירור על סוגי עץ, סוגי חזיתות, פתרונות לבעיה בתכנית וכו’-היינו צריכים לעשות לבד
הם מבצעים מעולה, פחות מלווים אותך בתהליך
אני מסייגת, כי המטבח שעשינו היה מטבח כפרי, וייתכן שאם היינו לוקחים נגר שמתמחה בכפרי-אולי זה היה שונה
יכול להיות שבמטבחים סטנדרטיים יותר זה פשוט יותר לעבוד עם נגר מלכתחילה ופחות צריך חברת מטבחים וליווי צמוד
בכל מקרה, ממליצה בחום על מטבחי הנגר-מקצוענים, אנושיים ואמינים מאד. עשו עבודה מעולה!
-
קחי בחשבון שישנו הבדל גדול מאד בין מטבח שמעוצב ע”י מעצבת פרטית ששכרתם ועומדת לצדכם, מאשר חברות מטבחים בהרבה הרבה בחינות. (שלא לדבר על נגר, כמו שכבר כתבו כאן, שתפקידו הוא לבצע ולא לתכנן)
-
בד”כ מטבח שמבוצע ע”י נגר יוצא הרבה יותר זול,
אבל חייב שיהיה תיאום צמוד עם המעצבת כדי שלא יהיה עוגמת נפש,
כשהולכים על נגר הרבה מתפתים לקחת ערבי, וזה באמת לפעמים יוצא הרבה יותר זול, אבל חייבים לברר באמת כמה הוא אמין וכמה הוא נצמד לתוכניות ולא עושה על דעת עצמו…
כבר היו לי כמה סיפורים שפשוט לא היו שווים את ההפרש במחיר,
המון הצלחה!
-
כמו שכבר כתבו לך, יש מעלות לחברה ויש מעלות אצל נגר,
אם יש לך מעצבת פרטית שלך (מומלץ מאד) את יכולה לשלוח להצעת מחיר גם אצל נגר וגם אצל חברה,
ולראןת מה יצא לך יותר טוב גם במחיר וגם בשרות.
אם חשוב לך מאד הצד העיצובי, שיראה מושלם, יש דברים מסוימים שנגר לא יכול לעשות רק חברה.
בהצלחה רבה!
-
כותבת לך עם ניסיון מבפנים…
אומנם חנויות מטבחים אני לא מכירה מספיק אבל יש לי הרבה ניסיון עם נגרים.
ההתמקצעות בתחום ספציפי היא בונוס גדול כי אז עושים עבודה מושלמת ולוקחים עליה אחריות בתחום הזה. (כמובן כשהולכים למקום טוב…) אבל צריך לבדוק את מקצועיות הנגר, את צורת העבודה והמכשור והאמינות.
אני יכולה להמליץ לך על שקדי מטבחים (בגבעת שאול אבל מספקים גם למודיעין עילית) הם נגריה פרטית עם מכשור תעשייתי מקצועיים ממש!! וגם שם את מקבלת שירות של עיצוב ותכנון מקצועי למטבח כחלק מהשירות.
-
כמו שכתבו לך, אין המלצה גורפת לכאן או לכאן.
הכי נכון זה לקחת מעצבת!
בדיוק עשיתי על זה פוסט😉
מצורף,
הרבה הצלחה! -
קודם כל חייבת להגיב על 2 נקודות.
1. נגר לא בהכרח זול מחברה. ממש לאאאא!! (ברור שנגר ערבי יהיה זול ויתן תמורה זולה אם זה בחומרים בפרזול וכו’..)
2. מה שנאמר כאן שנגר לא ידע לבצע דברים מורכבים, מעוצבים לעומת חברה, זה ממש לא נכון. מאוד תלוי מי הנגר וכמה הוא מבין בתוכניות ומה הסגנון ביצוע שלו. אם הוא עושה רק סטנדרט או שמגדיל ראש ומבצע דברים מעניינים. ויש לא מעט נגרים שאני מכירה שמוציאים מטבחים, ספריות וחדרים מושלמים תחת ידם בהרבה מעבר לחברות הנחשבות.
כמובן שהכל בסופו של דבר כרוך בתקציב שמעוניינים להשקיע.
Log in to reply.