אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 7 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
המלצות על בוני מטבחים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ המלצות על בוני מטבחים
המלצות על בוני מטבחים
פורסם ע"י צ. ג. חשבונאות ויעוץ מס on 19/01/2026 ב10:02 amיש לי תוכנית מוכנה למטבח.
מעוניינת לשמוע המלצות באישי על בעלי מקצוע אמינים ולא יקרים לבניית המטבח.*** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך ***
תודה
ציפי
CHANCE הגיבה לפני 3 שבועות, 5 ימים 7 חברות · 7 תגובות- 7 תגובות
פעילה בקהילה יש לי כמה נגרים מעולים,
תפני אלי בפרטי
חברה רשומה נגר מעולה, דייקן, עבודה מדהימה, מקצועי מאוד, חרדי
אהרון גולדנסון: 0526829009
ותיקה המעצבת שלי ממליצה על הרמוניקה מטבחים.
למרות שידוע לי על מעצבי מטבחים פרטיים,
כמו עקיבא שיינברגר מבני ברק – שזה יותר סטייל, להבנתי.מישהי כאן מכירה את הרמוניקה?
חברה רשומה הרמוניקה נותנים מעטפת מלאה או רק נגרות?
מישהי מכירה את מטבחי vanissa?
ותיקה ככל הידוע לי – מעטפת מלאה.
https://harmonicakit.co.il/harmonicakit.co.il
הרמוניקה מטבחיםמעצבים את המחר במטבחי הרמוניקה, אנו משלבים עיצוב מושלם עם פרקטיות. אנו מקפידים על פרטים וחומרי גלם איכותיים, כולל פרזול דקורטיבי ברמה גבוהה. כל עיצוב מותאם אישית למטבח החלומות שלכם, ואנו מספקים שירות וליווי צמוד לכל אורך התהליך עד … להמשך קריאה
Log in to reply.