אדריכלות ועיצוב פנים
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 7 שעות
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
להתיעץ עם אדריכליות ומעצבות מקצועיות בנושאי אדריכלות, רישוי, תכנון ובניה ועיצוב פנים, החל מזכויות ואחוזי בניה עבור דרך תכנון אידיאלי ופונקציונאלי של החלל וכלה ברעיונות ואלמנטים עיצוביים, פתרונות מבריקים, עיצוב מטבחים, תאורה, חיפויים וריצופים, נגרות וריהוט, שילובי צבעים וטקסטורות, תקציב, חוזים, כתבי כמויות, גימורים וכל מה שחשוב לכם בבניה חדשה ושיפוץ
המלצות על קבלנים בירושלים
קדם ‹ Forums ‹ אדריכלות ועיצוב פנים ‹ המלצות על קבלנים בירושלים
-
המלצות על קבלנים בירושלים
פורסם ע"י א ש אדריכלות ועיצוב פנים on 02/08/2024 ב5:01 pmמי שיש לה קבלן טוב שהיא יכולה להמליץ לי עליו
זה ממש יעזור לי תודה רבה!
תרצה הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות -
2 תגובות
-
000חברה חדשה
קבלן בשם אהרון
עבדתי אתו ביחד עם אחת שמתמצת הרבה בבניה בתור מתווכת, יודעת להיות קפדנית ודורשת דיוק, ויצאנו מאוד מרוצות,
הפלאפון שלו0584289505
להגיד לו שאני שלחתי מחייב אותו לתת עבודה על רמה, ויודע שהוא מרחיב את המעגל של המעצבות,
-
2800חברה חדשה
יש לי כמה קבלנים שעבדנו איתם מצוינים!!!!
עבאד= קבלן ערבי- היה מצוין לעבודות חוץ כלומר שלד, אם את רוצה תעדכני אני יחפש לך את המספר, עובד מצויןן מהיר מאוד, עבודה יפה!@ הוא עשה לשכנים שלי ומאוד מאוד אהבו את העבודה שלו, גם אנחנו כשכנים ראינו כמה היה מצוין.. מהיר ואחראי. עמד מאוחרי ההסכמים שלו.
אוריאל כהן-0547641101 הוא קבלן בליגה גבוה ממש.. עבודה נקיה בטרוף, מהיר, אמין בטרוף משהו מעבר לסטנדרט ממש…
אני לא מקבלת אחוזים רק פשוט מסביבי יש מלא בבניה …. אז ראיתי מה זה קבלן טוב ומה זה לא..
אם את רוצה פרטים נוספים תכתבי לי…
הורצל- נחשב לטוב מאוד… מהיר אבל לא כל כך זמין סגנון זמין לאחרי חנוכה וכזה….
Log in to reply.